YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS & LYS Hakkında..

Tekrar giriyorum bu sene eğlencesine. Evime yakın okul vermiş sağolsunlar öyle bi girip çıkayım dedim :D.

bu dakikaya kadar sınav stresinin s si yoktu ama nolduya birden bi kötü oldum ben ya :D

ben şifreyi giriyom kabul etmiyo.ne yapmam lazım yardımcı olabilecek?:D

Başvuru kagıdındakı sıfreyı ıslemlerınden degıstırmen gerek sahsen ben ole yaptım :D

ben bu geçen seneki şifreyi denedim olmadı.yeni şifre mi alcaz,kendimiz mi değiştirecez anlamadım yardımcı olur musun bana ltf?

sınava nerde girceğimi nerden öğrenebilriim.

ais.osym.gov.tr

Bu adresten 2011 OSYM'yi seçerek nerede girebileceğinizi görebilirsiniz.

Birde benim sorum olacaktı.Kimlik fotoğrafım eski bu bi sorun yaratır mı . Değiştirmek içinde fotoğraf ile eski kimlik hariç bi belgeye ihtiyaç varmı acaba?

ais.osym.gov.tr

Birde benim sorum olacaktı.Kimlik fotoğrafım eski bu bi sorun yaratır mı . Değiştirmek içinde fotoğraf ile eski kimlik hariç bi belgeye ihtiyaç varmı acaba?

benim de eski.geçen sene girmişitm bişey olmadı

tipin benziyorsa çok sıkıntı olmaz zaten

sen ilk defa mı girecen?

ais.osym.gov.tr

Sorun teşkil etmez kimlikteki fotoğrafın eski olması.

Tipin az da olsa resimdekine benzer.

Yazıyı okumaya fırsat kalmadan değiştirdim zaten :D

Neyse bahaneyle kimliğimizi de yeniledik.Sağolun cevaplar için.(ilk defa gireceğim inşallah)

11 yaşımdaki fotoğrafla girmiştim , sorun olmamıştı.

Bu sene girmediğime tekrardan pişmanım , bölümümü hazırlık olmayan bir üni'de okumak isterdim , bu gidişle hazırlığı geçip bölüme girebilmek çook uzun iş gibi. :o

Birde hazırlıkta yata yata geçersin diyorlardı , yatıyorum ama geçemiyorum. :asd:

Geri
Üst Alt