YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Şifre ile kopya çekildi mi?

Şifre skandalıyla gündeme oturan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren 19 yaşındaki İ.P. evde kendini kabloyla tavana asarak intihar etti.

Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzerindeki iki katlı evde ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki İ.P. iddiaya göre ailesine ders çalışacağını söyleyerek, üst kattaki odasına çıktı. Kapıyı içeriden kilitleyen İ.P. odadaki telefon kablosuyla kendini tavana asarak canına kıydı. Oğullarından bir süre haber alamayan ailesi durumdan şüphelenerek odasına gittiğinde, kapıyı açamayınca durumu polise bildirdi.

Eve gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri kapıyı zorlayarak açtıklarında, İ'in tavana asılı cansız bedeniyle karşılaştı. Ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirirken, İ.P.'ın girdiği YGS'deki şifre tartışmaları nedeniyle bunalıma girdiği, ayrıca kız arkadaşıyla da tartıştığı için intihar ettiği öne sürüldü. - Nevşehir

Ulan içimden neler geliyor ama söyleyemiyorum...

Allah rahmet eylesin ama ygs ile ilgili bi durumun olduğunu sanmıyorum açıkcası . ösym'nin içi temizlenmeli başkan istifa ettiğinde hiçbeşyn değişmediğini gördük bu işi içerde organize eden birileri var o kesin . star haber de lise sınavını büyük kopya skandalı olarak manşete getirdi :)

Allah rahmet eylesin ama ygs ile ilgili bi durumun olduğunu sanmıyorum açıkcası . ösym'nin içi temizlenmeli başkan istifa ettiğinde hiçbeşyn değişmediğini gördük bu işi içerde organize eden birileri var o kesin . star haber de lise sınavını büyük kopya skandalı olarak manşete getirdi :)

Sanki okulun kendi arasında yaptığı normal bir sınavmış gibi söylüyorsun.

Kurumsal bir sınav o da.

Bu sinav iptal edilmez ve o guzel biyikli herkesi tatmin eden osym baskani istifa etmezse bu ulke ...... yemis demektir.

Bu sinav iptal edilmez ve o guzel biyikli herkesi tatmin eden osym baskani istifa etmezse bu ulke ...... yemis demektir.

Bu ulke o noktalari Osym baskani istifa etse de coktan yedi . Bu adamlar maşadir. Pek bi ise yaramazlaz kullanilirlar sadece . Esas olan bu adamlari kullananlara prim vermemektir bu adamlari kullanan kisileri bulup onlari bertaraf edebilmektir . O isler de dogru hukuk sistemlerinin dogru sekilde islenisiyle olur . Halkin egitim alarak bilinclenmesiyle olur . Din baskisinin olmamasiyla olur . Insanlarin vicdan - gonul gibi etmenlerle degil beyinleriyle dusunmesiyle olur ... Neyse yeni ciktik cezadan simdi siyasete girdin felan derler ceza yeriz :)

Bu ulke o noktalari Osym baskani istifa etse de coktan yedi . Bu adamlar maşadir. Pek bi ise yaramazlaz kullanilirlar sadece . Esas olan bu adamlari kullananlara prim vermemektir bu adamlari kullanan kisileri bulup onlari bertaraf edebilmektir . O isler de dogru hukuk sistemlerinin dogru sekilde islenisiyle olur . Halkin egitim alarak bilinclenmesiyle olur . Din baskisinin olmamasiyla olur . Insanlarin vicdan - gonul gibi etmenlerle degil beyinleriyle dusunmesiyle olur ... Neyse yeni ciktik cezadan simdi siyasete girdin felan derler ceza yeriz :)

Renktaş sen bu sene ygs'ye girdin mi ?

Renktaş sen bu sene ygs'ye girdin mi ?

Hayir ama isyan etmek icin girmek gerekmiyor ki . Caresiz olmak kotu bir sey milyonlarca insan caresiz birileri biseyler yapiyor goruyorlar duyuyorlar ama bir sey yapamiyorlar . Umarim yakinda duzen degisecek umarim Turkiye de akli selim bir ulke olacak. Ama fazla ilgilendigimin farkindayim konuyla yine de girmedim :) ...

Hayir ama isyan etmek icin girmek gerekmiyor ki . Caresiz olmak kotu bir sey milyonlarca insan caresiz birileri biseyler yapiyor goruyorlar duyuyorlar ama bir sey yapamiyorlar . Umarim yakinda duzen degisecek umarim Turkiye de akli selim bir ulke olacak. Ama fazla ilgilendigimin farkindayim konuyla yine de girmedim :) ...

Açıkcası bu kadar ilgi beni-heralde sınava girdi kötü geçti-düşüncesine itti.:)

Ama alakan olmadığı bir konuda bu kadar desteklemen çok sevindirdi...:)

Bana bunları inceleyen savcılarda bağımsız gelmiyor kpss yi de bunlar yürütüyordu

Bana bunları inceleyen savcılarda bağımsız gelmiyor kpss yi de bunlar yürütüyordu

Kopya çekilmiş KPSS'yi kazananlar yeni yerlerine atandı bildiğim kadarıyla. Savcı sanki KPSS soruşturmasında çok başarılıymış gibi bir de YGS soruşturmasına atıyorlar.

Hocamız nasıl Hayri inşallah? Anası naasııl? Babası naaasııll? Bir sıkıntısı, eksiği yoktur inşallah..

Hocam gel diye emretti :o bize bu bile yeter onur reyiz

Muhterem Pennsylvania hoca efendi hazretlerini destekliyoruz sayfamıza bekleriz :D

Hocama yunus baligi eti yedirmisin ?

NE IS? :=@

Geri
Üst Alt