YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Şifre ile kopya çekildi mi?

Bakandan Tarık Akan'a ağır suçlama!

......

Galatasaray Lisesi önünde “YGS'deki şifreleme açıklamalarından tatmin olmayan” öğrencilerin ve sanatçıların gerçekleştirdiği eyleme destek veren Tarık Akan'a Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan şok suçlama: “Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı'nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CD’ler var. Gerekirse bu CD’leri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz.”

Gülermisin:D ağlarmısın :( :o

Bu gerçek değil dimi ?:asd:

Bakandan Tarık Akan'a ağır suçlama!

......

Galatasaray Lisesi önünde “YGS'deki şifreleme açıklamalarından tatmin olmayan” öğrencilerin ve sanatçıların gerçekleştirdiği eyleme destek veren Tarık Akan'a Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan şok suçlama: “Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı'nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CD’ler var. Gerekirse bu CD’leri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz.”

Gülermisin:D ağlarmısın :( :o

Çubukçu ciddi değildir umarım. Ciddi ise eğitime ilkokul 1'den yeniden başlamalı..

Gerçek bi demeç değil bu. Yine Facebook'taki boş adamların uydurması..

Ben şifre olduğuna inanıyorum ama çok çalışan her şekil kazanır bence. Çalışın Çalışın :D

Şifre skandalından daha önemli olan ''bizde onların karşısına 5000 adam süreriz'' açıklaması. Cidden çok ilginç şeyler oluyor. Neyse sustum. Badem bıyıklılara saygılar.

Şifre skandalından daha önemli olan ''bizde onların karşısına 5000 adam süreriz'' açıklaması. Cidden çok ilginç şeyler oluyor. Neyse sustum. Badem bıyıklılara saygılar.

bu ülke kaosu seviyor .

aslında fena olmaz 5000 kişiyi karşılarına çıkarmak soruları alanları tanırız görürüz :)

Yandaş Geçirme Sınavı.

Benim ülkemin güzel çocukları cemaate girmiyor, şerefleri ile yaşıyor diye en az 5.000-10.000 kişi arkaya düşmeye mahkum.

Uncle almond mustache stayla..

Bu habere inananlar da var hey Allah'ım.

Facebook'taki lagalugalar bunlar.

Bu habere inananlar da var hey Allah'ım.

Facebook'taki lagalugalar bunlar.

Facebook ve sözlüklerden yayılmış bir yalan haber bu. Ne kadar Nimet Çubukçu'yu sevmesemde böyle bir şeyi deme olasılığı yok zaten.

Ayrıca.

Tarih Henüz Netleşmedi

YGS sonuçlarının açıklanmasına çok kısa bir süre kaldı. Ancak tarih henüz netleşmedi.

Bu arada sınavla ilgili şifreleme iddiaları da gündemdeki yerini koruyor.

Soruşturmayı yürüten Başsavcıvekili Şadan Sakınan’ın talimatıyla Cuma günü şifreleme uzmanlarından oluşan bilirkişi heyeti soru kitapçıklarının basıldığı matbaada inceleme başlatmıştı.

Matbaada arama ve incelemeler devam etti. Şifreleme uzmanları adayların soru kitapçıklarının yer aldığı veri tabanını tek tek inceliyor.

Soruşturma kapsamında ilk 1000’e giren adayların soru kitapçıkları ve cevap anahtarları üzerinde de özellikle durulacak.

Bu arada üniversite adaylarını yakından ilgilendirecek bir hatırlatma daha. ÖSYM 18 Nisan’da başlaması gereken LYS başvuru tarihini 25 Nisan’a ertelemişti.

Buna göre Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek adaylar başvurularını 25 Nisan pazartesi gününden itibaren 5 gün içerisinde yapabilecek.

Ayrıca bi güzel haberde meslek lisesi öğrencilerine geldi YGS şifresinden sonra.

YGS 1 ile öğrenci alan MTOK'lar kapandı.Yani koca sene sırf bunun için bişeyler yapan binlerce genç açıkta kalacak tabi 1 ayda LYS'yi kazanırsa ayrı.Teşekkürler DAnıştay,teşekküler YÖK

İptal olmassa şaşırmam.

Bu Ankara Başsavcısı otobüslere zaraR verdiler diye 10 yıl hapis isteyeceğine şu Odtü lü öğrencilere veya yoıl kapadılar diye 8 yıl hapis isteyeceğine tekel işçilerine bu şerefsizlerle ilgilenseydi Şimdi kimin hapiste olacağı çıkacaktı ortaya.Bu adamlarda nasıl bir onur var anlamıyorum Şifre olduğu itiraf ediyorsun onbinlerce kişiye dağıtılmış hala istifa etmiyorsun birde eytlem yapan öğrencileri savcılıkla tehdit ediyorsun.Gereken yapılacak diye.Şerefinize tüküreyim

Türkiye'de yapılan sınavlarda insanlar bileğinin hakkıyla başarılı olamıyor

Rezalet.Başka bir açıklaması yok.Ygs belirsizliği yüzünden insanlar Lys'ye de doğru düzgün adapte olamıyor.Başvuru tarihi de ertelenmiş galiba.Ulan ülke baştan aşağa saçma sapan işlerle dolu.

sonuçlar açıklandı.

28000 olmuşum .

arkadaaşlar ben giremedim şifre hatalı falan diyor

Geri
Üst Alt