YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sınav sonuçları açıklandı!

Zordu edebiyat. Seneye artık. :asd:

Cevap: YGS ve LYS hakkında | LYS Dönemi

yarın son sınav. kurtuluyorum sonunda şu stresten :D

Hiç mi sözelci yok bu forumda ?

ve son oyuna geldik.ilk test fizik olmasa daha klas olurdu ama inş iyi geçer sınav.herkese başarılar dilerim.Allah yardımcınız olsun:o

bu kadar rezalet bir edebiyat sınavı geçirmemiştim matematik neti bile daha yüksek çıkacak bütün ortalamayı al aşağı edecek Çok çelişkili sorular vardı ismini duymadığım eserler sormuşlar sözeli kolay yapmışsın bu niye bu kadar zor oldu anlamadım

Oh bee. 10 aydir ilk defa oksijen gidiyor beynime.

hepimize geçmiş olsun.biyoloji açıkçası bayağı zordu.artık hakkımızda hayırlısı bakalım

Sevgili renktaşlar danışmak istediğim bi durum var. Düz lise mezunuyum 2 senelik bölümlerden Bankacılık ve Sigortacılık bölümü düşünüyorum ama bildiğiniz gibi meslek lisesi mezunları öncelik hakkına sahip. İstediğim üniversitenin kat ve kat üstünde puana sahibim ama dediğim gibi düz lise mezunuyum yerleşme olasığılım var mı ? :ays:

Umarim hepiniz istediginiz bølumlere ve universitelere girersiniz. Tercihte bulunurken sadece ben bu bølumu cok seviyorum uzerinden tercih yapmayin da. Is olanaklarina da ønem verin. Tam bilmiyorum sistemi fakat bazi insanlar 90-95 puan almaliyim falan diyorlardi KPSS'de bazilari da 60 puanla bile ataniyorlarmis. Uzucu bir durum biliyorum fakat bence gene tercih yaparken istekleriniz kadar is olanaklari uzerinden de tercih yapin. Issizlik cok Turkiye'de ve issizlik parasi da yok. Bu iste sevdigin bølum falan kismi biraz hikaye oluyor Turkiye'de.

valla 2 gündür pc nin başından kalkmıyorum

bitti la sonunda

geçmiş olsun herkeze . şimdi PC nin tadını çıkarma vakti :asd:

ÖSYM kitapçık yayınlamış,kontenjan ve bölüm punları ile alakalı.Bilmeyenler bakıp incelesin sadece ön bilgi amaçlı

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu 4-10 Temmuz 2011 tarihleri arasında ÖSYM'nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz adaylara ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmıştır. Bu nedenle adayların tercihlerini yapmadan önce tercih süresinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak Kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

2011-ÖSYS adaylarına duyurulur.

beyler sizden yardım rica edecem herkes burda beden eğitimi bölümüne hazırlanıyorum aobp puanlarını hangi türden hesaplayacaklar en yüksek puanım olan sözelmi yoksa okuldan tm çıkışlıyım onumu ?

onumuzdeki sene ygs nisanda mı???

Geri
Üst Alt