Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.512
- 1.538
Cevap: YGS ve LYS hakkında | LYS Dönemi
41bin mf4
hiç hoşuma gitmedi bu ne yaa
offf
41bin mf4
hiç hoşuma gitmedi bu ne yaa
offf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

gençler burda neye bakacaz şimdi aobpuanı mı önemli başarı sırasımı nasıl yapacaz tercih
gençler burda neye bakacaz şimdi aobpuanı mı önemli başarı sırasımı nasıl yapacaz tercih
hiç bir farkı yok sadece harcı pahalı ve okul biraz geç saatte başlıyıp bitiyor. diplomanda da 2.öğretim mezunu gibi bir şey de yazmıyor. ben de 2. öğretim yazmayı düşünüyorum2. öğretim nasıldır yazayım mı sizce ?
hiç bir farkı yok sadece harcı pahalı ve okul biraz geç saatte başlıyıp bitiyor. diplomanda da 2.öğretim mezunu gibi bir şey de yazmıyor. ben de 2. öğretim yazmayı düşünüyorum![]()
ben hiç öyle bir şey duymadım açıkçası. ama o üniversiteden üniversiteye de değişebilecek bir şey. hangisini yazmayı düşünüyorsan araştır ikinci öğretime giren hocaları filanbenim başka çarem yok çünkü bu kadar rezalet bir puan görmedim ama hocalar tecrübeli değilmiş asistanmış diye duydum

ben hiç öyle bir şey duymadım açıkçası. ama o üniversiteden üniversiteye de değişebilecek bir şey. hangisini yazmayı düşünüyorsan araştır ikinci öğretime giren hocaları filan
puana bakma ya sıralamaya bak2. öğretimlerin bile çoğu tutmuyor Çanakkale 18 martı düşünüyorum veya Adnan Menderes İnşallah puanlar düşer yoksa gene biryer tutmayacak
benim başka çarem yok çünkü bu kadar rezalet bir puan görmedim ama hocalar tecrübeli değilmiş asistanmış diye duydum
Cok daha rahat cok daha iyi bence. Uni ortami olmadigi soyleniyor dogrudur belki ama sabahin korunde kalkma derdin olmuyo . Gece hayati vs seviyorsan ya da ileride seveceksen ki bence sevmelisinhic bir derdin olmuyor . Sabahin korunden aksam ustune kadar degilde oglenden aksama kadar oluyor ogrenci hayatin daa guzel tavsiye ederim
.
Ben şu anda kararsızım özel de düşünüyoruz çok pahalı her sene zam yapıyorlar yaşar üniversitesini yazabilirim %50 ama bursu kesiyorlarmış en ufak bir kötü notta zaten kıbrısı bıraktım gecen sene baya maliyetli oldu şimdi gidersem çok baskı olacak üzerimde devlete gidip rahat okumak istiyorum ama 2. öğretimle ilgili hocalar asistanlarmış diye duydum ailemle konuşup karar vericem Ya devlete gidip rahat rahat okurum ya da özele gidip çok daha iyi bir eğitim alırım
gece hayatı falan önemli değil bir yere kapak atayım yeter![]()