YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | LYS Dönemi

41bin mf4

hiç hoşuma gitmedi bu ne yaa

offf

TM-1-391,261

TM-2 394,761

TM-3 396,223

Sayısalım ama tm puanlarım daha yuksek :asd:

Tm'den tercih yapacağım :D

Gelsin tıp fakültesi. :asd:

gençler burda neye bakacaz şimdi aobpuanı mı önemli başarı sırasımı nasıl yapacaz tercih

gençler burda neye bakacaz şimdi aobpuanı mı önemli başarı sırasımı nasıl yapacaz tercih

Aslolan her zaman sıralamadır, unutma.

Bir yeri tercih yaptıgın zaman, yerleştirmeye o yerin kontenjanına en yüksek puanlı tercih yapandan baslanır. Senden yüksek puan alanlar kontenjanı doldurursa giremezsin.

Tm 1 88 binlerde çalışmadım olacağı bu.

Öylesine bir Yabanci dil sinavina girdim Almancadan. 383,870 puan almisim, nereler tutar acep merak ediyorum :D

Hayırlı olsun sonuçları herkes için.

Yalnız bir şey soracağım. Meslek Lise'si okumayanlar YGS'den tercih yaparsa alan dışı puanını baz alarak mı tercih yapması gerek ?

tm3 478.2 pdr inşallah :)

2. öğretim nasıldır yazayım mı sizce ?

2. öğretim nasıldır yazayım mı sizce ?
hiç bir farkı yok sadece harcı pahalı ve okul biraz geç saatte başlıyıp bitiyor. diplomanda da 2.öğretim mezunu gibi bir şey de yazmıyor. ben de 2. öğretim yazmayı düşünüyorum :)

hiç bir farkı yok sadece harcı pahalı ve okul biraz geç saatte başlıyıp bitiyor. diplomanda da 2.öğretim mezunu gibi bir şey de yazmıyor. ben de 2. öğretim yazmayı düşünüyorum :)

benim başka çarem yok çünkü bu kadar rezalet bir puan görmedim ama hocalar tecrübeli değilmiş asistanmış diye duydum

benim başka çarem yok çünkü bu kadar rezalet bir puan görmedim ama hocalar tecrübeli değilmiş asistanmış diye duydum
ben hiç öyle bir şey duymadım açıkçası. ama o üniversiteden üniversiteye de değişebilecek bir şey. hangisini yazmayı düşünüyorsan araştır ikinci öğretime giren hocaları filan

Tıp yazmak isteyen arkadaşlarımız varsa zevkle vazgeçirebilirim bu kararlarından:asd:

ben hiç öyle bir şey duymadım açıkçası. ama o üniversiteden üniversiteye de değişebilecek bir şey. hangisini yazmayı düşünüyorsan araştır ikinci öğretime giren hocaları filan

2. öğretimlerin bile çoğu tutmuyor Çanakkale 18 martı düşünüyorum veya Adnan Menderes İnşallah puanlar düşer yoksa gene biryer tutmayacak

2. öğretimlerin bile çoğu tutmuyor Çanakkale 18 martı düşünüyorum veya Adnan Menderes İnşallah puanlar düşer yoksa gene biryer tutmayacak
puana bakma ya sıralamaya bak :) benim de birinci öğretim tutan yerler var ama onlar da uşak kütahya tokat gibi yerler. oralara da gitmek istemiyorum açıkçası :) ben de balıkesir çanakkale ve aydın yazıcam maliye bölümü. bu 2. yılım yine pek çalışmadım böyle oldu :D

Cok daha rahat cok daha iyi bence. Uni ortami olmadigi soyleniyor dogrudur belki ama sabahin korunde kalkma derdin olmuyo . Gece hayati vs seviyorsan ya da ileride seveceksen ki bence sevmelisin :D hic bir derdin olmuyor . Sabahin korunden aksam ustune kadar degilde oglenden aksama kadar oluyor ogrenci hayatin daa guzel tavsiye ederim :) .

Cok daha rahat cok daha iyi bence. Uni ortami olmadigi soyleniyor dogrudur belki ama sabahin korunde kalkma derdin olmuyo . Gece hayati vs seviyorsan ya da ileride seveceksen ki bence sevmelisin :D hic bir derdin olmuyor . Sabahin korunden aksam ustune kadar degilde oglenden aksama kadar oluyor ogrenci hayatin daa guzel tavsiye ederim :) .

Ben şu anda kararsızım özel de düşünüyoruz çok pahalı her sene zam yapıyorlar yaşar üniversitesini yazabilirim %50 ama bursu kesiyorlarmış en ufak bir kötü notta zaten kıbrısı bıraktım gecen sene baya maliyetli oldu şimdi gidersem çok baskı olacak üzerimde devlete gidip rahat okumak istiyorum ama 2. öğretimle ilgili hocalar asistanlarmış diye duydum ailemle konuşup karar vericem Ya devlete gidip rahat rahat okurum ya da özele gidip çok daha iyi bir eğitim alırım

gece hayatı falan önemli değil bir yere kapak atayım yeter :D

Ben şu anda kararsızım özel de düşünüyoruz çok pahalı her sene zam yapıyorlar yaşar üniversitesini yazabilirim %50 ama bursu kesiyorlarmış en ufak bir kötü notta zaten kıbrısı bıraktım gecen sene baya maliyetli oldu şimdi gidersem çok baskı olacak üzerimde devlete gidip rahat okumak istiyorum ama 2. öğretimle ilgili hocalar asistanlarmış diye duydum ailemle konuşup karar vericem Ya devlete gidip rahat rahat okurum ya da özele gidip çok daha iyi bir eğitim alırım

gece hayatı falan önemli değil bir yere kapak atayım yeter :D

Simdi oyle diyorsun ama bes senen dolayisiyla gencliginin guzel seneleri gececek . Lise hayati gibi dusunme :) . Benim bir suru arkadasim var ikinci ogretim mevzunu onlardan gordugum kadariyla duydugum kadariya ben kendi adima kesinlikle tavsiye ederim ama sen bilirsin .

Geri
Üst Alt