YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | LYS Sonuçları Açıklandı

ben 2senelik okuyacağım ne yapmam gerekiyorr.

beyler meslek lisesi okuyorum.2senelik için napmam gerekir bilen var mı?.şuan kendi okulumdan uzaktayım kimseyede pek soramam.tanımam burda pek kimseyi.memleketteyim şuan

Gazi inşaat nasıl sizce ?

Aklınız varsa tıp yazmayın, gidin rahat rahat takılabileceğiniz bir bölüm yazın.Başka da birşey demiyorum :)

siz olsaydınız uludağ endüstri müh. / anadolu endustri muh./ hacettepe gıda muh. den hangısıne yerlesmek ısterdınız hangısı daha ıyıdır teşekkurler

Meslek Liselileri, Yüksek okulları tercih ederken hepsinde avantajlı mı ? Yoksa METEB dışı olan bölümmlerde avantajı yok mu?

beyler evde tercih yapabiliyormuyuz?

yapma ya :( ula yıldız teknik sınırdayım olmassa nereyi yazacam o zaman ? ayrıca niye uzak durayım ?

önerdiğin üniler neler inşaat için ? odtü itü felan gelmiyor ona göre söyle :D

Türkiye'nin en büyük 4.teknik üniversitesi olan KATÜ'yü yazabilirsin. :asd:

Cevap: YGS ve LYS hakkında |Tercih Dönemi Başladı

endüstri müh. bilen/okuyan var mıdır?çok kolay olduğu ve derslerinin genelde sözel olduğunu duydum.çok önemli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz makbule geçecek.

Eşit ağırlıkçılar kesinlikle Lojistik ve Turizm bölümlerini düşünsünler.

PDR'de süper bölüm.

beyler meslek lisesi okuyorum.2senelik için napmam gerekir bilen var mı?.şuan kendi okulumdan uzaktayım kimseyede pek soramam.tanımam burda pek kimseyi.memleketteyim şuan

renktaşlar bende 4 senelik gibi başvuru merkezlerindemi tercih yapacağım.2 senelik yazacağım ben.yine aynı türmü tercih yapacağım.biri cevap verebilse çok iyi olacak

trabzona gidip barışımı izliyim napıcam ya boşver orayı :D beyler ciddi ciddi gazi inşaat hakkında bilgi verecek yok mu ?

Sıralaman kaç ona göre öneriyim sana.Geçen sene bu zamanlar ben de aynı durumdaydım :)

endüstri müh. bilen/okuyan var mıdır?çok kolay olduğu ve derslerinin genelde sözel olduğunu duydum.çok önemli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz makbule geçecek.

Çok arkadaşım var endüstride.Çok kolay olduğu söylenemez , sözel dersleri var ama bildiğimiz şekilde değil.

bir sorum daha olacak arkadaşlar :) bu tam burs olayında para alıyormu üniversiteler. birisi biraz para koparıyorlar tam burs deselerde dedide ?

renktaşlar bende 4 senelik gibi başvuru merkezlerindemi tercih yapacağım.2 senelik yazacağım ben.yine aynı türmü tercih yapacağım.biri cevap verebilse çok iyi olacak

ya allahınızı severseniz bi cevap verin yaf.yönetmelik farklıymış bu sene öyle diyolar.2 senelik okuyacağım ben yine başvuru merkezine gidip mi tercih yapacağım yoksa farklı bişemi yapıcam ?.bi yardım etseniz..

Geri
Üst Alt