YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında |Tercih Dönemi Başladı

Bu sene tercih yapacak arkadaşların umarım istedikleri yerler tutar hep, hepinize kolay gelsin...

bir sorum daha olacak arkadaşlar :) bu tam burs olayında para alıyormu üniversiteler. birisi biraz para koparıyorlar tam burs deselerde dedide ?

o konu hakkında özel ünilerde okuyanlar dışında bilen olmaz sanırım araştırmalısın. ama ben sınıfta kalmalarda felan bursu kestiklerini duymuştum

sorumu tekrarlıyorum ?

7 yıl boyunca hiç bir şekilde kesmeyen üniversiteler var.7 yılda bitiremezsen yine kesiyorlar.

Bir de sınıfta kalınca kesen üniversiteler var.

Hangi üniversite hangi kategoriye giriyor, araştırman lazım.

beyler 4 yıllıkları yazdım başa ama hepsi sınırda gelmeyebilir. 2 yıllıkları yazacam arkasına ama kararsızım aşçılık,yaşlı bakımı hangisi daha iyidir.? gemi şnşaatı felanda var bu arada tabi .

beyler 4 yıllıkları yazdım başa ama hepsi sınırda gelmeyebilir. 2 yıllıkları yazacam arkasına ama kararsızım aşçılık,yaşlı bakımı hangisi daha iyidir.? gemi şnşaatı felanda var bu arada tabi .

Aşçılık güzel meslektir yahu. Parası da iyidir iyi bir şef olursan. Bence yani. Yoksa pek anlamam bu işlerden.

Eczacilik yazmayi düsünüpte kararsiz kalan varsa, danisabilir. İtinayla vazgeçirilir :D

Tercih yapacak olanlar varsa yazsınlar, elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız.

Aşçılık tabi ki de reis hele benim gibi yemek yapmaya meraklıysan.

Tercih yapacak olanlar varsa yazsınlar, elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız.

beyler 4 yıllıkları yazdım başa ama hepsi sınırda gelmeyebilir. 2 yıllıkları yazacam arkasına ama kararsızım aşçılık,yaşlı bakımı hangisi daha iyidir.? gemi şnşaatı felanda var bu arada tabi . aslında sualtı teknolojisi geliyor ve en çok istediğim oydu denizi çok seviyorum çünki ama babam seninle hayatta konuşmam onu yazarsan dedi. :) mecbur vazgeçtik

Aşçılık tabi ki de reis hele benim gibi yemek yapmaya meraklıysan.

teşekkürler dostum evet yemek yapmayı seviyorum ama herşey sevmekle olmuyor işte maaşları nasıl iş olanakları nasıl kafamı karıştırıyor. yaşlı bakımının geleceği yüksek sağlıkçılar boşta kalmaz diyorlar yaz diye bayağı üstüme geliyorlar. bölümde sayısal bende e-a yım ama sözelim daha iyi becerebilirmiyim bölümü bilmiyorum.

endüstri müh. bilen/okuyan var mıdır?çok kolay olduğu ve derslerinin genelde sözel olduğunu duydum.çok önemli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz makbule geçecek.

Diğer mühendislik bölümlerine göre çok daha kolay olduğu söylenir.

Aslında gelişmekte olan bir ülke olarak(tabi bu da tartışılır) en büyük ayıplarımızdan biridir insanların sevdiği, uzmanlaşmak istediği bir bölüm yerine aç kalmamak için bir bölüm seçmesi.

Aslında gelişmekte olan bir ülke olarak(tabi bu da tartışılır) en büyük ayıplarımızdan biridir insanların sevdiği, uzmanlaşmak istediği bir bölüm yerine aç kalmamak için bir bölüm seçmesi.

Ülkemizin gercegi bu, yoksa ben delimiyim Makine okudum. Kafayı yedim yahu :SS:

Deniz Dere

Onur Yılmaz

yorumlar için teşekkürler:tiphat:

Geri
Üst Alt