YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında |Tercih Dönemi Başladı

Aslında gelişmekte olan bir ülke olarak(tabi bu da tartışılır) en büyük ayıplarımızdan biridir insanların sevdiği, uzmanlaşmak istediği bir bölüm yerine aç kalmamak için bir bölüm seçmesi.

Ziragat muhendisligi TR iyi gider........YARDIMCI OLUYORUM,okadar :)

usta gemi inşaatın ne gibi avantajı var . atanması felan varmı. özel sektörde asgari ücretten öteye gitmez .

Gemi inşaatı ve gemicilik ülkemizde sürekli gelişmekte olan bir sektör. İster tersanede imalatta olsun, ister gemide bakım ekibinde olsun, önü acık diye dusunuyorum.

Ayrıca gemici olmak eskiden hayalimdi. :(

Gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği bir arada değil mi?

offf ulan off sualtı :D babamın bikaç ay küsmesini göze alsammı acaba :)

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

bu bölümdeki iş olanaklarının iyi olduğunu düşünüyorum.bilgi sahibi olan varsa el atsın:evilsmile:

offf ulan off sualtı :D babamın bikaç ay küsmesini göze alsammı acaba :)

Sualtı teknolojilerine git, yanında da tesisat ve kaynakcılık ögren. Türkiye de sadece 6 ekip var bu işi yapan. Adamlar hem cok zevkli iş yapıyor ve hemde paranın..... ;)

Başka bir şehire gideceksen git su altına babana da babanın istediği bölüme gittiğini söyle.:)

babam istediğini yaz sualtı hariç diyip duruyor :D su ürünleri oku ama onu yazma diyor :D neyse usta yardımların için sağol. ama kafam halen karışık. paramı,hayalimmi diye kafam patlıyor 2 gündürlü :) aşçılıkta şöyle ümit görsem varyaa direk dalacam :D

Sualtı teknolojilerine git, yanında da tesisat ve kaynakcılık ögren. Türkiye de sadece 6 ekip var bu işi yapan. Adamlar hem cok zevkli iş yapıyor ve hemde paranın..... ;)

dayım o sektörde yaa maaşları çok iyi diyor ama maaştan öte gerçekten dalmak çok zzevklidir eminim.

yüzme bilmiyoum sorun olur mu acaba ? :D cidden kaç puanla alıyor acaba bilen var mı ?

Yalnız şunu belirteyim; Sualtı teknolojileri bölümünde tesisat ve kaynakcılık ögretiliyormu bilmiyorum. Ayrı ayrı, kendi cabanızla ögrenmeniz gerekebilir. Ama dediğim gibi bu işi basarırsanız gercekten süper olur. Ama sualtı kaynagında hafif hafif elektrik carpıyormus, haberiniz osun... :D

Yalnız şunu belirteyim; Sualtı teknolojileri bölümünde tesisat ve kaynakcılık ögretiliyormu bilmiyorum. Ayrı ayrı, kendi cabanızla ögrenmeniz gerekebilir. Ama dediğim gibi bu işi basarırsanız gercekten süper olur. Ama sualtı kaynagında hafif hafif elektrik carpıyormus, haberiniz osun... :D

ağa gemi inşaat iyi meslek ben yazıyom :D

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

bu bölümdeki iş olanaklarının iyi olduğunu düşünüyorum.bilgi sahibi olan varsa el atsın:evilsmile:

Okuyan arkadaşlarım var, çıkınca iş imkanın çok fazla olduğunu söylüyorlar;ama "End. MÜh. okuması basit diye sormuştun" dersleri çok çok zormuş, çoğu bitmez bu okul şeklindeydi; o yüzden sen internette biraz daha araştır, hangi dersleeri alıyorlar bir bak ; bence.

Basit bölüm arayan "sınıf ögretmenliği" yazsın. Tam bizim bölümün karsısındaydı, biz kafayı yemiş şekilde sınav saatini beklerken , onlar flüt calardı... Flüt calarak sınıf geciyor adamlar, şaka gibi yahu... :D Ortaokul günleri gibi... :D

ÖSYM başkanı Mekatronik diyordu,ne düşünüyorsunuz bu bölüm hakkında?

Bir de otomotiv mühendisliği var?

Geri
Üst Alt