Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan
Kapak yap bize Yiğit..Ne olur..
Kapak yap bize Yiğit..Ne olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne beklentiniz vardi ki beklentilerin cok altinda olsun? Gol atti Ankaragucu A2'ye iste, yeterde artar bile.
Önümüzdeki 3-4 maçta 2 gol falan atsın burada kral olur. Skor taraftarlığı bunu gerektiriyor. Daha kaç maç oynadı bu çocuk yahu?
Benim kısa vadede hiçbir beklentim yoktu açıkçası
olmaz..sercan nasılolmadıysa yiğitde olmaz.....bizim takımın topçusu değil 2 side.2side alınırken istemedim ama malesef kol gibi girdi 6milyon euro
Renktaşlar ben yiğiti biraz holoskoya benzettim. İzlenimlerim yiğitin kanat oyuncusu özellikleri taşımadığı yönünde(Şimdilik) . Daha çok defans arkasına atılacak toplarda forvet özelliği taşıyor .
Önümüzdeki 3-4 maçta 2 gol falan atsın burada kral olur. Skor taraftarlığı bunu gerektiriyor. Daha kaç maç oynadı bu çocuk yahu?
"Kazım gönderilsin, Yiğit gelsin yeaaaa" diyen kafalar nerede? Yiğit'i alıp, Kazım'ı küstürenler utansın. Kazım kadar defansa yardım eden kanat çok az. Top kontrolü ve paslarıda ortalama üstüydü. Kısaca; Kazım > 5xYiğit
"Kazım gönderilsin, Yiğit gelsin yeaaaa" diyen kafalar nerede? Yiğit'i alıp, Kazım'ı küstürenler utansın. Kazım kadar defansa yardım eden kanat çok az. Top kontrolü ve paslarıda ortalama üstüydü. Kısaca; Kazım > 5xYiğit
saydırmayın çocuğa porto sporting diyonuz alın model imparator geleceğe yönelik dedi bunlar pişip gelişip hem gs oyun felsefesiyle yoğurulcak hem de yeteneklerini geliştireceklerdir bakın avrupanın büyük takımları genç yaştaki bebelere 5 10 15 milyon euroları basıp gelişmesini bekliyor sonra piyasaya çıkartıyorlar ...