# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

yani şuanda açıkçası beklentilerin çokk çokkk çokkkk altında ama umarım toparlar kendini zira genç daha inş beklentileri boşa çıkarmaz ...

Defansa yardım etmiyor.Pres yok.Kaptırılan topun peşinden koşmuyor.Sadece kendisine gelen topla hızla çıkmaya çalışıyor, o da olmuyor.Abartıyorum belki ama ben orta saha çizgisinden bizim sahamıza geldiğini pek görmedim. Umarım düzelir , gelişme kat eder... Şu durumda yedek için bile yetersiz.

Ne beklentiniz vardi ki beklentilerin cok altinda olsun? Gol atti Ankaragucu A2'ye iste, yeterde artar bile.

Renktaşlar ben yiğiti biraz holoskoya benzettim. İzlenimlerim yiğitin kanat oyuncusu özellikleri taşımadığı yönünde(Şimdilik) . Daha çok defans arkasına atılacak toplarda forvet özelliği taşıyor .

Önümüzdeki 3-4 maçta 2 gol falan atsın burada kral olur. Skor taraftarlığı bunu gerektiriyor. Daha kaç maç oynadı bu çocuk yahu?

Kendini göstermesi lazım yoksa forma zor.

Önümüzdeki 3-4 maçta 2 gol falan atsın burada kral olur. Skor taraftarlığı bunu gerektiriyor. Daha kaç maç oynadı bu çocuk yahu?

olmaz..sercan nasılolmadıysa yiğitde olmaz.....bizim takımın topçusu değil 2 side.2side alınırken istemedim ama malesef kol gibi girdi 6milyon euro

Sezon sonu artık Alper'e karşılık takasta verilir, başka da fikir uyandırmıyor bu delikanlı bende.

Renktaşlar ben yiğiti biraz holoskoya benzettim. İzlenimlerim yiğitin kanat oyuncusu özellikleri taşımadığı yönünde(Şimdilik) . Daha çok defans arkasına atılacak toplarda forvet özelliği taşıyor .

Şu aşamada Holosko ile kıyaslanmayacak derecede kötü maalesef.

"Kazım gönderilsin, Yiğit gelsin yeaaaa" diyen kafalar nerede? Yiğit'i alıp, Kazım'ı küstürenler utansın. Kazım kadar defansa yardım eden kanat çok az. Top kontrolü ve paslarıda ortalama üstüydü. Kısaca; Kazım > 5xYiğit

Olcan,Trabzonspor'da kaç maç oynadı? Keza Turgut Doğan Şahin,Gaziantespor'da kaç maç oynadı? Gerçekten potansiyeli olan,ümit veren bir futbolcu oyuna sonradan dahi girmiş olsa iz bırakır.Benim şahsen futbol anlayışım bunu gerektirir.19'luk Mertan'ın,Benfica ile oynadığımız hazırlık maçında oyuna sonradan girmesine rağmen hepimizde bıraktığı etki malum.Aynı hisleri Yiğit için taşıyamadığımıza göre boş mazaretlerin ardına sığınmak kendimizi kandırmaktan öteye gitmez.Yiğit bizim çapımızda bir oyuncu değil.Bu kadar net!

"Kazım gönderilsin, Yiğit gelsin yeaaaa" diyen kafalar nerede? Yiğit'i alıp, Kazım'ı küstürenler utansın. Kazım kadar defansa yardım eden kanat çok az. Top kontrolü ve paslarıda ortalama üstüydü. Kısaca; Kazım > 5xYiğit

Şahsen bende kazımın gönderilmesine üzülen 1 taraftarım ama şunuda sölemem lazım . Kimse kazım gönderilsin yiğit gelsin felan demedi . Kazım gönderilsin shaqiri gelsin diye istediler . Ama yönetim yiğiti aldı :)

saydırmayın çocuğa porto sporting diyonuz alın model imparator geleceğe yönelik dedi bunlar pişip gelişip hem gs oyun felsefesiyle yoğurulcak hem de yeteneklerini geliştireceklerdir bakın avrupanın büyük takımları genç yaştaki bebelere 5 10 15 milyon euroları basıp gelişmesini bekliyor sonra piyasaya çıkartıyorlar ...

23-24 yaşındaki adamın neresi bebe.

Kanatta başarılı olabilmesi çok zor.

anlama kıtlığınız mı var.

yönetimmi gönderdi sanki kazımı.

kazım kendi gitmek istemiş

zorla kaldıramazsın ya burda

Geri
Üst Alt