Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan
Dürüst olmak gerekirse iyi kazık yedik..
Dürüst olmak gerekirse iyi kazık yedik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu çocukla maç yapsam yenerim FLN
Manisa'da yine takımın en iyilerindendi. Ama bize gelince formanın ağırlığından mıdır bilmem ama adam kamyon çarpmışa döndü.
Umarım düzenli forma şansı bulmaya başladığında birşeyler yapar.
Yok renkdas,Manisada da genelde yedekti,H.Karamanin manisayi yönettigi zamanlarda falan hep son 15 dakika maca alirdi Hikmet hoca,Sabri orta yapmayi ögrenir,bu adamdan futbolcu olamazzz !!!
Anlamıyorum ya bu genç oyuncuları genç bile denemezde 23 yaşında ki adama..
Futbola göre artık ortayaş statüsüne yaklaşmış skor olarak çok rahat bir maçta kanatta oynuyorsun ve hiç çalım girişiminde bulunmuyorsun..
Tamamen kendine olan güvensizliğinden..
İmkansız değil ki Manisa'dan Galatasaray'a gelmek..
Orada da çim vardı burda da..
Büyük takım forması elbette ağırdır fakat iyi oyuncunun formasının bir önemi yok..
Mesele sihirli ayaklarda..
Bu çocuk bence önce bu korkaklığını atmalı..
Bak Sabri'ye 254958435834 kere şut attı,sadece 80 tanesi isabetlidir bugüne kadar 8-9 senedir oynuyor adam..
Özgüvene baksana herifteki![]()
Anlamıyorum ya bu genç oyuncuları genç bile denemezde 23 yaşında ki adama..
Futbola göre artık ortayaş statüsüne yaklaşmış skor olarak çok rahat bir maçta kanatta oynuyorsun ve hiç çalım girişiminde bulunmuyorsun..
Tamamen kendine olan güvensizliğinden..
İmkansız değil ki Manisa'dan Galatasaray'a gelmek..
Orada da çim vardı burda da..
Büyük takım forması elbette ağırdır fakat iyi oyuncunun formasının bir önemi yok..
Mesele sihirli ayaklarda..
Bu çocuk bence önce bu korkaklığını atmalı..
Bak Sabri'ye 254958435834 kere şut attı,sadece 80 tanesi isabetlidir bugüne kadar 8-9 senedir oynuyor adam..
Özgüvene baksana herifteki![]()
Korkak oynadığını bir röportajında söylemişti, Emre Çolak'ın en büyük artısı cesur oynamasıdır mesela bir şekilde bu özelliğini atmalı ve en başta kendisini mental olarak geliştirmeli.