# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Dürüst olmak gerekirse iyi kazık yedik..

Ben dediydim:) Okadar maçını izledik bi halt olmaz dedik:)

tam bir losermis bu cocuk, topla sevismeyi hic ilmiyor bir kere.

son macta hersey güzel, öndeyiz, hemde farkla, oyuna alinmissin, sansini degerlendirmek zorundasin ...

top ayagina geliyor, rakibin üzerine gidicegine, birseyler deniyecegine, senin bacaklarin titriyor, top ayaginda ama sen "bu ne, ben napicam bununla" dercesine rakibe veriyorsun topu.

bu kadar da korkak olunmaz abi.

hic topcu tipi yok, ben oysa cok seyler bekliyordum kendisinden, ikinci bir burak yilmaz vs.

Alinmadanda yazmistim,ikinci ligde bile hicbir takim sag acigi bu adama emanet etmez,resmen rieradan sonra elimizde patlayan ikinci bomba.2,5 milyonu buna nasil verdik,neyini gördük halen kafam basmiyor...

Manisa'da yine takımın en iyilerindendi. Ama bize gelince formanın ağırlığından mıdır bilmem ama adam kamyon çarpmışa döndü.

Umarım düzenli forma şansı bulmaya başladığında birşeyler yapar.

200Bin Euro etmez ,nasil böyle bir oyuncuya 2,5 Verdik hála inanamiyorum...ayrica alindiginda hic tanimiyordum kendisini ,diger Yigiti taniyordum ama bu ;BÜYÜK KAZIK!!!

Manisa'da yine takımın en iyilerindendi. Ama bize gelince formanın ağırlığından mıdır bilmem ama adam kamyon çarpmışa döndü.

Umarım düzenli forma şansı bulmaya başladığında birşeyler yapar.

Yok renkdas,Manisada da genelde yedekti,H.Karamanin manisayi yönettigi zamanlarda falan hep son 15 dakika maca alirdi Hikmet hoca,Sabri orta yapmayi ögrenir,bu adamdan futbolcu olamazzz !!!

Yok renkdas,Manisada da genelde yedekti,H.Karamanin manisayi yönettigi zamanlarda falan hep son 15 dakika maca alirdi Hikmet hoca,Sabri orta yapmayi ögrenir,bu adamdan futbolcu olamazzz !!!

Manisa'da canlı olarak 3-4 maçını izledim. Benim izlediğim maçlarda ilk 11 başlamıştı. Yine bi kımıldama, dümeni ele alma vardı.

Bize bi geldi adam, sürekli defans arkasına atılan toplara koşuyor. Ortaları da leşş. N'oldu bu adama anlamadım. İnsanda biraz kıpırdama olur yahu.

manisa mehmet güven sakatlanmasindan sonra cöktü.

yigit bir iki mac´da iyi oynadi o kadar.

az süre aldi bizde ama daha ilk mac´taki gibi kötü. simdilik gelisme görmüyorum ve artik hizli diye oyuncu almayalim.

Anlamıyorum ya bu genç oyuncuları genç bile denemezde 23 yaşında ki adama..

Futbola göre artık ortayaş statüsüne yaklaşmış skor olarak çok rahat bir maçta kanatta oynuyorsun ve hiç çalım girişiminde bulunmuyorsun..

Tamamen kendine olan güvensizliğinden..

İmkansız değil ki Manisa'dan Galatasaray'a gelmek..

Orada da çim vardı burda da..

Büyük takım forması elbette ağırdır fakat iyi oyuncunun formasının bir önemi yok..

Mesele sihirli ayaklarda..

Bu çocuk bence önce bu korkaklığını atmalı..

Bak Sabri'ye 254958435834 kere şut attı,sadece 80 tanesi isabetlidir bugüne kadar 8-9 senedir oynuyor adam..

Özgüvene baksana herifteki :D

Futbola göre artık ortayaş statüsüne yaklaşmış skor olarak çok rahat bir maçta kanatta oynuyorsun ve hiç çalım girişiminde bulunmuyorsun..

Büyük takım forması elbette ağırdır fakat iyi oyuncunun formasının bir önemi yok..

Bak Sabri'ye 254958435834 kere şut attı,sadece 80 tanesi isabetlidir bugüne kadar 8-9 senedir oynuyor adam..

o biraz deli cesareti renkildaş :D

Kapalı defanslara karşı etkili olamadığı net belli kontra atakta falan etkili olabilir.Ama bu performansı ile formayı kapması imkansız.

ben hala umutluyum sadece takımda biraz sığıntı gibi duruyor alıştıkça hırçınlaşıp rekabete girecektir ve sorumluluk alacaktır ama 3,5 biraz fazla verdik 2 makul bir fiyat olurdu

helal sinan, iste bunu diyorum bende, git simdi bir sayfa arkaya, benim yorumuma cabuk like ver, sonra seni arkadaslarimin listesine eklerim.

katilmamak elde mi

Korkak oynadığını bir röportajında söylemişti, Emre Çolak'ın en büyük artısı cesur oynamasıdır mesela bir şekilde bu özelliğini atmalı ve en başta kendisini mental olarak geliştirmeli.

Korkak kanat oyuncusu mu olur yahu.. Aydın bile sakatlanmaya o kadar müsait bi adam bodozlama dalıyo defansa

Geri
Üst Alt