# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

dikine oynayan bir oyuncu ve savunma arkasına çok iyi akıyor sniperde varken bizde iş yapacak allahın izniyle

Es-Es maçında oynar diye düşünüyorum..

Dün bir arkadaş yazmıştı

0>Kazım :)

Kazım böyle oynamaya devam ettiği sürece en kötü oyunuyla bile forma Yiğit' in olur normal şartlarda.

aynen öyle 0>kazım ama şunuda söylemek lazım kazımın potansiyeli bu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor iyi çıkardığı maçlarda oluyor ama kazımdan fazlasını beklemememiz lazım

o değilde topiği domine ettim mesajlarımla :evilsmile: canlandı sayemde topik

aynen öyle 0>kazım ama şunuda söylemek lazım kazımın potansiyeli bu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor iyi çıkardığı maçlarda oluyor ama kazımdan fazlasını beklemememiz lazım

Kazım' ın saçlarının rengini değiştirme sebebinin saha içerisinde farkedilmek olduğunu düşünüyorum. Doğru düzgün topla oynamadığı için kameralar farketsin diye saçlarını sarıya boyadı bence :)

Umarim oynar Eskisehirspor macinda

bu farklı takılanları temel amacı zaten dikkat çekmek

YIGIT-GOKOGLAN-555x391.jpg

C.Ronaldo olacak diyorsun yani :) Yiğit' in en büyük artısı atlet oluşu. Yani gerçekten çocukluk yıllarında Atletizmle uğraşmış olması. Bu sprint özelliğinin defans arkasına atılan toplarda etkili olabileceğinin en büyük göstergelerinden birisi. Teknik olarak daha geliştirmesi gerek kendini. Ama ben şuna inanıyorum artık futbol güç oyunu. Fiziksel anlamda güçlü olanın ayakta kalabileceği daha az hata yapacağı bir oyun oldu artık futbol.

Bugün oynamasını bekliyorum.

Selçuk ile iyi anlasacaklarını düsünüyorum.Selcuk-Burak uyumu olur mu bilmem ama zaman icinde iyi bir 2'li olabilirler diye düsünüyorum.

Zemini az cok biliyoruz, Iyi oynamasada hic bir futbolcuyu kötülememek gerek ,Yigit bunlarin en önünde gelir

Sandığım kadar yetersiz değilmiş gol yollarında. Biraz çalışma ve tecrübeyle giderilir. Yardırmaya başlayınca sağdan, tribünleri hareketlendirecek. Alternatif değil as olur.

Yalnız Kazım'dan bir şekilde forvet ya da arkasında yararlanabiliriz Baros yokken.

Terim´in israrla ve uzun süre istedigi bir Türk futbolcunun kötü cikma ihtimali cok az. Yigit baska futbolcularin alternatifi de degildi, Terim´in istedigi ilk Türk futbolculardandi. Ben cok umutluyum

Fazla top gelmedi kendisine. Ankaragücü maçı daha net göreceğiz performansını.

İlk 11 baslıyabilirdi bu macta...

Geri
Üst Alt