# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

çamurda oynayamadıgını görmüş olduk .

Henüz Galatasaray seviyesinde değil.

Kazım'ı aratacak kadar kötü olacağını düşünmezdim. Sabır gösterilecek adam değil diye düşünüyorum. Umarım İmparatorun onda gördüğünü bende zamanla görürüm.

yiğitin alınması hiç içime sinmemişti

haklıymışım

hiç bi umut yok

hızlı sanıyoduk

hızı normal seviyede

güçsüz

orta yaptı, direk kaleciye

Turgut ve Olcan transferlerini yapsak rahat şampiyonduk.Ayakları iyi değil umarım bir şeyler yapar :(

SPORXCOM @sporxcom Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Fatih Terim: Sahanın bir bölümü bataklıktı. Dar bir alanda oynandı maç. İki takım oyuncularına da teşekkür etmek lazım.

yiğitin alınması hiç içime sinmemişti

haklıymışım

hiç bi umut yok

hızlı sanıyoduk

hızı normal seviyede

güçsüz

orta yaptı, direk kaleciye

Yigit cok iyi bir oyuncu olacagindan ben eminim toplasan 3 - 4 mac oldu Galatasaray formasi altinda oynadi. daha yorum yapmak icin cok erken diye dusunuyorum.

Top ayagindayken ne yapacagi belli degil, bir bakiyorsun taça atmis, bir bakiyorsun 50 metre one atiyo topu ve depar attiyo. Yigit, kardesim, futbol sahasi olimpiyat pistleri gibi degilki bos kosasin, biraz kafani çaglistir .... çaglistirsan ne yazar, teknigin 0

Sabri'nin orta saha versiyonu gibi. Umarım düzelir.

Umarım kendini düzeltir. Yoksa Aydın'dan beterdi bugün. İnşallah kendini düzeltir :(

Yigiti seyredince aydin yilmazi seyreder gibi oldum,bezgin ve hayatindan bikkin görüntüdeydi,bu halinden kurtulmaz galatasaray formasi rüyasinda görür,cok ama cok kötüydü,kötü olmasi önemli degil sanki sahada oynamak istemiyen bir görüntüsü vardi,birde ikinci yari girdi,kalibresi buysa iyi kazik yedik,degilse bu vurdum duymazlikla sonu hüsran,gece hayatina cok takildigi söyleniyor,aksamdan kalma görüntüsü vardi,biran önce ceki duzen vermeli kendine,istanbul adami cabuk bozar...

Yigit ne yap et performansını düzelt, soyadınla ilgili espriler başlamak üzere. :o

Top sürüşü, top kontrolü vs hicbir özelliği beni memnun etmedi bugün, umarım 1-2 ic saha macından-güzel zeminlerden sonra performansını arttırabilir.

Geri
Üst Alt