# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

bu sene transfer politakasi yine les

sercan-ceyhun-yigit-riera bunlara verilen para ile

2 tane sakiri alirdik

yuh yani

Ofansı bıraktım ama defansa da yardım etmedi, umarım fiyasko olmaz sene sonuna kadar şansı var.

leşşti.

bi tane olumlu bişeyi yoktu

Kazima laf atanlar bunlar müstehak iste. Yekta bir bu iki. Kazigin babasi. Avrupada okadar türk oyuncusu var is yapacak. gidip gidip su rezil süper lig topcularini topluyorlar takima. adam 17 yasinda futbola baslamis. top sürmesi bile epic fail. Kazim en azindan top sakliyordu, takimi rahatlatiyordu. Emre ve Yigit toplam 70 top kaybettiler bugün. böyle bir oyuncu orta yapsa ne yazar, gol atsa ne yazar?? futbol ögrenin biraz.

aydın en azından top sürmeyi falan biliyor arada bir şeyler yapıyor, bu arkadaş freni patlamış spor araba gibi, veriyor gazı duramıyor, top kontrolü sıfır, bunlar öğrenilecek şeyler değil maalesef yetenek işi, öğrenilecek şeylerde de çok eksiği var 2.5 milyon euro fiyasko

Fiziğini filan güçlendirse bir ihtimal Burak Yılmaz tarzı bir oyuncu olabilir.Öyle hissettim bugün ama onun dışında leş.

aydin v 0.2

hadi katki yapamiyorsun bari adamini kovala pres yap.. bu ne rahatlik arkadas ya.. cizgide bekleyerek mi Galatasaray'da oynayacaksin..

dümdüz oyuncu ne oyun zekası var ne teknik var ne pas var ne defans var geldiğinde karşıydım yanılmadım yanıltırsa sevirnirim ama bir şey olacağını zannetmem aydın yılmazdan eksikleri bile var

bunlari transfer eden zihniyet acaba kendi sirketlerinde böle

aptalliklar yapiyorlarmidir ??????????????????????

su almanlara hayranim

adamlar 1 centi sektirmiyorlar

bizimkiler yumurta kiclarina dayandimi lesleri getiriyor

Kazima laf atanlar bunlar müstehak iste. Yekta bir bu iki. Kazigin babasi. Avrupada okadar türk oyuncusu var is yapacak. gidip gidip su rezil süper lig topcularini topluyorlar takima. adam 17 yasinda futbola baslamis. top sürmesi bile epic fail. Kazim en azindan top sakliyordu, takimi rahatlatiyordu. Emre ve Yigit toplam 70 top kaybettiler bugün. böyle bir oyuncu orta yapsa ne yazar, gol atsa ne yazar?? futbol ögrenin biraz.

Yekta'yı karıştırma.

Gaziantepte oynayan Yasin Rapid Viyana dan alindi. eminim cok cüzzi bir rakama aldilar. bizimkiler uyusun. keza Kayseri'de oynayan Sefa Yilmaz. Duisburg takimindan alindi. ayrica bizim ümit milli takimda oynuyordu. yani tanimamak icin kör olmak lazim. bizimkiler ondan da beter.

taraftar kafayı yemiş,daha hiç onbire çıkmamış bir adamı asıyorlar, lan iki dakka durun, bekleyin, baltaları alıp saldırmak için bekliyorsunuz.

İbretliksiniz beyler..

Başka adam bulamadınız mı eleştirecek. 30 dakika oynamıştır en fazla;

Savunmanın arkasına kimsenin yapamadığı koşuyu yapıp topla buluştu, kaçırabilir golü, savunma oyuncusu geldi soldan top sekiyor zor pozisyondu.

Elmander'in kafasına adrese teslim orta kesti.

Son dakikalarda ceza sahası içine çok iyi top attı, Engin biraz hareketlense %100 gol pozisyon.

3 kişiyi geçip gol atmasını mı bekliyorsunuz, yapıp yapamadıkları belli bu adamın.

Kumaşı iyi değil be renktaş .

Terime selam yolluyorum bazen inat ettimi ediyor can cikar huy cikmaz demisler .Sen Olcan'a 3.5 pahali de aldirma Turgut sahine 1.5 pahali de aldirma git sonra 2.5 milyonu futbolcu oldugu bile belli olmayan birine gom.Resmen saka gibi transfer.O kadar niye aliyoruz 3 senedir izliyoruz bir numarisi yok kotu dedik ama icimizdende Terimin belki bir bildigi vardir stoper yada bek yapacaktir dedik ama gel gor ki Teriminde bildigi yokmus,yazik.

Bilenler bilir Iorfa diye bir oyuncumuz vardi tarihimizin en kotu transferinden biriydi , bu onuda gecti gecmis olsun.

yekta iyilesirse iyi olur

bu adam buyyuk takimda rakibin arkasina sarkacak bolge bulamazki

{use at your own risk}

Terime selam yolluyorum bazen inat ettimi ediyor can cikar huy cikmaz demisler .Sen Olcan'a 3.5 pahali de aldirma Turgut sahine 1.5 pahali de aldirma git sonra 2.5 milyonu futbolcu oldugu bile belli olmayan birine gom.Resmen saka gibi transfer.O kadar niye aliyoruz 3 senedir izliyoruz bir numarisi yok kotu dedik ama icimizdende Terimin belki bir bildigi vardir stoper yada bek yapacaktir dedik ama gel gor ki Teriminde bildigi yokmus,yazik.

Bilenler bilir Iorfa diye bir oyuncumuz vardi tarihimizin en kotu transferinden biriydi , bu onuda gecti gecmis olsun.

herşeyi sen biliyorsan başla o zaman teknik direktörlüğe, boş lakırdılar bunlar.

Şu ana kadar izlediğim maçlarda çok vasat oynadı maalesef,

Yaşı genç olduğu için ve yeni geldiği için çok da yorum yapmak istemiyorum, inşallah iyi olur.

1milyon € ya cash alırdık turgutu.

yiğitin yerinede bi güzel oynardı :ka21:

Geri
Üst Alt