# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

futboldan biraz anlayan eleman yiğitin manisada da birşey oynamadığını bilir. takip ettim transfer edilmeden öncede söyledim. çöpe atılan para diye.

o paranın üzerine direk sol tarafa koyabileceğimiz bir olcan vardı. biraz fazla vermekten korktular yiğiti aldılar.

Sabri zannettiğimiz kadar meziyetsiz değil aslında.En azından sağ bek için meziyetsiz olduğunu iddia edemeyiz.Eboue'nin yokluğundan ötürü berbat dahi oynasa en azından hızı var.Bugüne kadar hızı ile nam salmış Yiğit'ten şimdiye kadar bunu bile göremedik.

erkan kardes kusura bakma ama sabri şansa topcu olmuş. yoldan gecerken takıma almışlar gibi geliyor bana.

Topsuz oyunu çok iyi ileride bir ikinci Burak Yılmaz olabilir.

ben onun kale arkasında da başarılı olabilmesini kolay görmüyorum açıkçası. adamın topa bakış açısı sincabın fındığa bakış açısıyla aynı hemen hemen.

Forvet olarak kullanılırsa en azından sonradan girip etkili olabilir başından beri kanatta güvenmiyorum zaten dar alanda çok etkisizdi çünkü ne zaman izlesem kendisini geliştiremediği taktirde eninde sonunda gider zaten.

Bilmem kac m euro bu arkadasa verilecegine, bir o kadar ucret icin vazgecilen isimlere harcanabilirdi o para. Umarim ufak da olsa bir isik verir ilerleyen haftalarda.

Forvet olarak kullanılırsa en azından sonradan girip etkili olabilir başından beri kanatta güvenmiyorum zaten dar alanda çok etkisizdi çünkü ne zaman izlesem kendisini geliştiremediği taktirde eninde sonunda gider zaten.

1 miyona satamayız

adamdan top surmesini bile beklemiyorum.. top rakipteyken bu kadar gamsiz, bu kadar vurdumduymaz, rakibini kovalamayan bi oyuncu oldugunu gormek beni cok sasirtti.. boyle devam ederse bi bok olmaz.. ulan daha dun geldin, yirtin biraz, caba goster.. sanki bana zidane..

1.5 daha verip olcanı almamak aptallıktan başka hiçbirşey değil...hala akıllanmayan adamlar var yönetimde...3.5 sercanı aldık bjk 4 e mustafayı aldı...2.5 yiğiti aldık ts 4 e olcanı aldı

Dünya'da ilk ıslıklanan futbolcu Kazım değil. Madrid taraftarı Ronaldo'yu bile ıslıklamışlardı mesela..

Figo'yu ıslıklasalardı görürdüm. Neyin kafası abi bu? Koca takımda bir tek o ıslıklanıyor, herkes alkışlanıyor, sebebi de Fener'den gelmesi, başka bi b.k değil.

Valla bence en faydalı olacağı yer Alper takasında ücret indirme kozu olarak kullanılması.

Dünya'da ilk ıslıklanan futbolcu Kazım değil. Madrid taraftarı Ronaldo'yu bile ıslıklamışlardı mesela..

Ama dünyada her futbolcunun karakteri farklı . Kazım duygusal 1 insan . Daha çok destek verilmesi gerekirken köstek oldular . Maçda oyundan cıkan elemanlar alkışlandı genelde iyide olsalar kötüde olsalar ama kazım 1 kere bile alkışlanmadı . Oda 1 süre sonra kendini iyice soyutladı .Kendini kendi stadında rahat hissedemeyince gitmeye karar verdi .Gayet normal 1 durum.

adamdan top surmesini bile beklemiyorum.. top rakipteyken bu kadar gamsiz, bu kadar vurdumduymaz, rakibini kovalamayan bi oyuncu oldugunu gormek beni cok sasirtti.. boyle devam ederse bi bok olmaz.. ulan daha dun geldin, yirtin biraz, caba goster.. sanki bana zidane..

ben ona cok hayret ettim...sabri son 10 dk tek başına defans yaptı

Ama dünyada her futbolcunun karakteri farklı . Kazım duygusal 1 insan . Daha çok destek verilmesi gerekirken köstek oldular . Maçda oyundan cıkan elemanlar alkışlandı genelde iyide olsalar kötüde olsalar ama kazım 1 kere bile alkışlanmadı . Oda 1 süre sonra kendini iyice soyutladı .Kendini kendi stadında rahat hissedemeyince gitmeye karar verdi .Gayet normal 1 durum.

doğru söyliyosun...adam normal oynadığı maçlarda bile ıslıklandı

bursa yenilgisinden sonra mac sonunda sırıtıyordu. ben böyle adamları sevmiyorum. ulan tamam agla demiyorum ama mac sonunda küfür eder gibide gülmesin

Kazima fenerden geldi diye onyargi vardi. Halbuki kendine Cimbomlu diyen bir cok oyuncumuzdan daha Cimbomluydu. Mustafa Sarp mesela.

Kazım'a yapılanlar ayıp bu arada kim ne derse desin. Ben de beğenmiyordum statta da sürekli eleştiriyordum ama bir kere ıslıklamadım.

Bizi 2 yıldır yakan Servet bir top kaptığında "Serveeet Serveeet" diye bağırıp Kazım kötü oynuyor diye o adamı ıslıklayan bir taraftara sahibiz işte. Adam hiç bir takımda bu kadar disiplinli olmadı, sürekli kendisini sevdirmeye çalıştı ama olmadı işte bu taraftar mentalitesiyle olmaz da.

Kazima fenerden geldi diye onyargi vardi. Halbuki kendine Cimbomlu diyen bir cok oyuncumuzdan daha Cimbomluydu. Mustafa Sarp mesela.

ben düşündüm ettim kazımın koca bir y şak olduguna karar verdim . takımın kanada ihtiyacı vardı o ayrı

Geri
Üst Alt