# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Sezon sonu artık Alper'e karşılık takasta verilir, başka da fikir uyandırmıyor bu delikanlı bende.

Alper ,Yasin ve Olcan'ı nasıl kaçırdık halen aklım almıyor.Yiğit ve Sercan'a 6 vereceğime bu 3 isme 10 vermeyi yeğlerdim.Sadece şu 3 isim ile inanılmaz güçlenirdi takım .Kolay kolay puan kaybetmezdik.

Alper ,Yasin ve Olcan'ı nasıl kaçırdık halen aklım almıyor.Yiğit ve Sercan'a 6 vereceğime bu 3 isme 10 vermeyi yeğlerdim.Sadece şu 3 isim ile inanılmaz güçlenirdi takım .Kolay kolay puan kaybetmezdik.

Alper ile Yasin'i kaçırmadık henüz.

Onlara ek olarak Soner Aydoğdu, Aykut Demir, Veysel Sarı gibi adamlardan alabildiklerimizi almamız gerek.

sen solak misinda, ikide birde sol la vurmaya calisiyorsun...

Namık'ın yazdığı isimlerden sadece Veysel'i şu an için istemem. Pek izlemediğimden o da. Aykut Demir dediği Trabzon'daki Aykut'sa eğer o herif taş gibi lan, Zokora'nın yokluğunda parladı herif.

alpere aklı olan o kadar para vermez zaten ki sezon sonunda da öyle fiyat çekerlerse yol veririz. yasinin sezon sonu sözleşmesi bitiyor ki gençbirlikleri kesin aptal bir fiyat çekmişlerdir talep ettiysek . olcanı ise 3.5 artı oyuncu vermeye yönetim yanaşmadı .

ayrıca alperi alıcagımıza veysel sarıyı beleşe alırız hem daha yönlü hem daha reis bir topçu

Alper'in selçuk şahin'den farkı yok, balonun önde gideni.Bu çocuğa sahip çıkalım,daha 90 dakika oynamadan astı taraftar

Dün son paslar gelse bir kaç tane karşı karşıya kalacağı pozisyonlar oldu.

Alper balon falan değil yaw. Adam çok iyi bakın göreceksiniz. Alper ve İnler Galatasaray'a alınmasını en çok istediğim oyuncular.

Veysel Sarı çok yetenekli.

biraz sakin ol be daha kac mac oynadiki

birini asip kesip elestirmeye ne kadar meraklisiniz

ya bu yiğitten bişi olmaz boşu boşuna aldık ne yaptığı belli değil defans desen gelmiyo ofans desen hiç yok iyi kakaladılar

Yine söylüyorum. Yigit´ten sadece alternatif forvet olur.

Biraz capraz kosu calissin, son vurus calissin, olur.

Ama kanat olmaz. 60 metre bos alan bulacak da yardiracak. 34 macta 1 kere olur o Galatasaray´da oynuyorsan

En fazla Burak Yilmaz´in alt versiyonu olabilir Yigit.

Yinede destek vermeye devam edelim. Oyuncularin bi bölümü korkudan hicbirsey yapamiyor.

Sabri korkudan zayif oldugu defans hattindan cikamiyor mesela. Mac genelinde 2 hata yapiyorsa simdi 5 yapiyor o yüzden

Yüreklendirmemiz lazim. Geri dönüsü yok, oyuncumuz artik

Oyuna girdikten sonra hiçbir olumlu hareketi olmadı,ama biraz daha zaman vermek gerekiyor.

"...ister istemez insanın aklına şu geliyor: Yiğit Gökoğlan’ın, Karaman döneminde Manisa’da santrfor oynadığı çok maç vardı. Belki Hikmet Hoca hafta sonu Telegol’e çıkıp, onu nasıl santrfor kullandığını anlatır da, biz de öğreniriz genç Yiğit’teki cevheri(!)..."

uğur meleke

Yok arkadaş hiç umut vermiyor

Aydin Yilmaz bile daha iyi futbolcu cok ciddiyim,Aydin en azindan teknik acidan bileklerine hakim,yigitte surat disinda hicbir beceri yok,23-24 yasina gelmis bir oyuncuda bu saatten sonra nasil bir alt yapi gelisimi yapacak merak konusu,topa vurmayi bilmiyor,topu saklama özelligi yok,adam eksiltemiyor herseyi gectim defansa katkisi yok özveri yok...Bana göre ucuz kurtulduk az paraya aldik iyiki,bu sene oynar belki 1-2 golde atar ama asla bizim futbolcumuz degil,yazin yerine muhakak oyuncu alinir bir dahada forma bulamaz.

Gece hayatinda cok geziyor deniliyor,akli varsa su önndeki süreci iyi degerlendirir bu firsat bir daha hayati boyunca gelmiyecegini bilerek calisir ekstra antreman yapar ve kendini asar,baska türlüsünün olmasina ihtimal vermiyorum...

Cocugun önünde birde Aydin Yilmaz örnegi var acaba kendi kendine söylemi dedi,nasolsa oynamasamda bir gram gelisemesemde geceleri alemlere aksamda takimda birakirlar burasi Galatasaray!

Geri
Üst Alt