# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

bu çocuğun aydından ne farkı var.boşuna yapılmış bi transfer daha.paraları böyle çöpe atacağımıza shaqiriye yatırsaydık şimdi şampiyonluğu garantilemiştik

Shaqiri'ye verdiğimiz rakamın üstüne 2.5 daha koysak alıyorduk.
sad007.gif

bu cocuk sag acikta faydali olmaz bana gore cunku top teknigi yuksek degil ; soyle one gecilen maclarda defans arkasina atilacak toplarda degerlendirilmeli forvet bolgesinde

ama netice itibariyle ne de yapsan hatali bir transfer oldugunu dusunuyorum

Fatih Terim´in istedigi oyuncular alinmiyor diyorsunuz.Fatih Hoca´nin istedigi oyuncuyuda getirince 1 mac oynamadan kesiyorsunuz.

Büyük taraftar.:coffee:

Hoca hata yapamaz diye bir kaide soz konusu degil. Keske bu kadar bariz bir hata yapmasaydi ama. Burada bir cok kisi bu adamin olmayacagini biliyodu.

Hoca hata yapamaz diye bir kaide soz konusu degil. Keske bu kadar bariz bir hata yapmasaydi ama. Burada bir cok kisi bu adamin olmayacagini biliyodu.

Hepinizi severim sayarim ama gercekci olmak gerekirse su an istedigi transferlerde HIC HATA YAPMAYAN adama,yaklasik her oyuncuda haksiz cikan sahizlardan daha cok güvenirim bu konuda.

''Anadolu topçusu'' tabiri küçük takımlarda parlayıpta büyük takımlarda sönen Hakan Bayraktar,Zafer Biryol,Murat Sözkesen,Volkan Şen gibi adamlar için kullanılır...

Adı hep transferde geçtiği için alıcı gözle Manisa daki onca maçını izledim,değil parlamak beğendiğim tek maçı olmadı,orda bile banko olabilmiş değildi zaten,yaş 23...Burda olumsuz görüş belirtenlerde çoğunlukla benim gibi Manisa performansını baz aldıkları için umutsuzlar...

Az çok kanaat sahibi olduğum nadir futbolcuda yanılmışımdır,bir futbol tutkunu olarak ve Yiğitin bunlar arasına giremeyeceğine dair isteyenle bahse girebilirim;üzülerek...

hoca ne yapsin?!

yönetim degisiyor, mantalite degismiyor. alternatifin alternatifinin alternatifini aliyorlar.

adam olcan'i istiyor, alper potuk'u istiyor, gelen oyuncu yigit oluyor.

Terim'in tek hatası Yiğit transferinde ısrarcı olmasıdır.Bu transferde bir kumar oynadı ve maalesef tutmadı.

Bir durun hemen 3 maçla.Nice adamlar gördük bu adamda iş yok denip sonra parlayan.Bir Burak Yılmaz örneği var mesela.Fiziksel özellikler hız falan bunları geliştirmek bitiricilik,orta açmayı geliştirmekten çok daha zor.Bu adamda inanılmaz sürat var,fizik var.Yaşı genç.Ekler üstüne

Bir durun hemen 3 maçla.Nice adamlar gördük bu adamda iş yok denip sonra parlayan.Bir Burak Yılmaz örneği var mesela.Fiziksel özellikler hız falan bunları geliştirmek bitiricilik,orta açmayı geliştirmekten çok daha zor.Bu adamda inanılmaz sürat var,fizik var.Yaşı genç.Ekler üstüne

İnşAllah. :o

Herzaman dogru konusmakta yarar var.

Yigit´i Imparator israrla istedi

Olcan´i maliyeti yüzünden yine Imparator veto etti

Yönetimin burda bi sucu yok

Yigit´e 2.5 veren, Olcan´a da 3.5 verirdi Terim veto etmeseydi.

Ayrica Olcan´a 3.5 + Sapara verdi Trabzon. Nerden baksan 5 Milyon´a geliyor. Sapara öyle dandik adam degil

Terim fazla buldu ki veto etti

calm down beyler, bir maç doksan dakika oynamadı adam.

Ayrica Olcan´a 3.5 + Sapara verdi Trabzon. Nerden baksan 5 Milyon´a geliyor. Sapara öyle dandik adam degil

Sapara kiralık gitti.

Her halükarda kazık yedik

''...by Terim'' fiyaskolarından biri oldu bu transfer...

Başkasıyla değilde Fatih Hoca ile gelmesini isterim başarıların,bundan kimsenin şüphesi olmasın...Ama arada böyle gariplikler yapar sağolsun...2002-2003 sezonunda Christian-Lukunku saçmalıklarıyla,sırf santrforsuzluktan açık ara alınacak şampiyonluk kaybedilmişti...Oysa boştaki Hakan Şükür ve Antepin maliyeti yüksek diye satılığa çıkarıpta Trabzonun 600 bin Dolara nazlanarak aldığı Fatih Tekke nin transferleri ''Gel'' demesine bakardı ve tarihin en rahat şampiyonluğuna ulaşılırdı...

Şimdi de Olcan tek kayda değer yerli kanat oyuncusu olarak ön plana çıkınca içindeki kaşif Yiğiti işaret etti sanırım,keşke itibar etmeseydi o sese...

antep maçında canlı izledim..sahanın kötülüğü mü? yoksa daha yeni oluşundan mı? anlayamadım çok kötüydü...umarım düzelir ve yıllardır varolan sağ kanat sorunumuzu giderir

Olcan'a 3.5+sapara'Nın sezon sonuna kadar kiralanmasını verdi trabzon.bonservisini değil.O adamın yarım sezonluk kiralama maliyeti de taş çatlasa 250 bin euro'dur

Gaziayintap macina dayanarak Yigit'i elestirenleri essekler kovalasin :coffee:

Mac 105 x 68 metrelik saha yerine 105 x 30m'lik bi tarlada oynandi. Her iki takimda kanatlardan tek bir pozisyon bile bulamadi, elestirirken biraz insafli olun be.. Sabri reyisin saha hakkinda soylediklerine bi bakin

Sabri, Kamil Ocak Stadı'nın zeminine de isyan etti. Maçın ikinci yarısında görev aldığı sağ kanatta çim olmadığını ve adeta bataklığa saplandığını belirten Sabri, “Biraz daha oynasaydım, herhalde olduğum yere batacağım için beni göremeyecektiniz! İlk yarıda meğerse Wembley'de oynuyormuşum da farkında değilmişim” esprisini yaptı.

İyi futbolcu kendini belli eder şuanda Galatasaray forması ona bir kaç beden büyük..

Olcan konusunda pişmanlıklar yaşıyorum.

Geri
Üst Alt