# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Madem Aydın bu kadar iyiydi kupa maçında bile oynatmayacaktın niye manisadan aldın.

Yarin senin icin bir sans haydi Yigit..

Bu adamın defansif anlayışı sıfır.. Ulan Galatasaray'a gelmişsin en azından görüntü olsun diye yardırman gerekiyor. Ama Yok. Forma şansı bulduğu her maçta hep ilerde kaldı defansa hiç yardım etmedi. İçinden gelen bir şeylerde yok gibi. Bu adama verilen para çöpe gitmiştir. Zorlamanın anlamı yok. Önce futbolcunun içinden gelecek ki ben ondan sonra inanacağım bize faydalı olacağına..

Daha tam çözemedim zaten çıkıp harikalar yaratmasını kimse beklemiyor ama şuan ki Aydın kadarda oynamalı diye düşünüyorum tabi pekte şans bulamıyor.

Kupa maçında oynuyaydı bari Sercandan kötü oynayamayacağı kesin.

Bence olmayacak. :sad007:

Eskisehir,antep bursa ve ankaragucu maci disinda hangi macta izledik?

Eskisehir'in zemin kotuydu,ayni sekilde antep'in de.

En iyi oynadigi mac bursa ve ankara maci zaten.

Ayakları yere sağlam basana kadar hocanın Sercan ile beraber oynatmayacağını düşünüyorum. Aydın'a yaptığı gibi uzun süre hiç oynatmadı fiziğini toparlayınca oynatmaya başladı..

Forvette deneyelim bir de şu adamı.

Manisa'da oynarken çok beğendiğim, çok yetenekli bir sağ kanat oyuncusu. Bu sezon Fatih hoca tarafından pek şans verilmedi ama ben önümüzdeki sezon daha iyi olacağına ve takıma gireceğine eminim...

Niye eleştiriyosunuz hiç anlamıyorum hiç, Manisanın hali ortada Simpson ve Yigit gidince

Dışarlarda çok iyi depar atıyormuş ,ilk 18'de hiç göremiyoruz kendisini.

bence Terim onu gelecek yıl için hazırlıyor ben yiğit'ten mütiş bir sağ bek çıkacağına inanıyorum sağbekte denemek lazım eboue'ye alternatif olabilir, sağ açıkta bu takımı kaldıracak yetenek seviyesinde değil çünkü..

haydi Yigit.. sansini iyi kullan

Yiğit Bey kadrolara da girermiş

Ligden yapılacak bir transferde Para + Yiğit olarak kullanılır bu saatten sonra :ays:

Emre berbat oynuyor , Trabzon macinda oyuna girdikten sonra fena degildi Yigit. Bugün oynamasi lazim..Emre'den usandim artik.

Geri
Üst Alt