# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Yok, daha önceki bir röportajını okumuştum, sahada korkak oynuyorum bu yüzden de dar alanda çok etkisiz kalıyorum bu özelliğimi atmam gerek demişti.

Bu arada fazla cesur olmak da iyi değildir. bknz. harry kewell

Ne işe yarıyor bu adam, bir de 3 milyon para verdik. Zaten böyle olacağı da belliydi, bizim altyapıda bundan çok daha iyileri var.

Abi bir oyuncuya sallamayı nekadar çok seviyoruz.Bir durun hele hoca da Sercan ve Yiğit gibi isimler bu yıl bizi kurtaracak isimler değil onlar geleceğin oyuncuları dedi.Biraz sabır yahu.Ne işe yaradı kopsun gitsin demeye çok var daha.

adam ilk maçında kendini gösterdi gösteremedimi defolup gitsin

Abi bir oyuncuya sallamayı nekadar çok seviyoruz.Bir durun hele hoca da Sercan ve Yiğit gibi isimler bu yıl bizi kurtaracak isimler değil onlar geleceğin oyuncuları dedi.Biraz sabır yahu.Ne işe yaradı kopsun gitsin demeye çok var daha.

doğru diyor gelecek için kalmalılar

bir oyuncunun topla ilk temasında anlarsın ne olduğunu. yiğit büyük takım topçusu değil. önünde boş alan olacak bu da ha babam koşacak. sercan yiğit serkan batdal bunlar en iyi ihtimalle kiraya verilmeli

Fatih Terim boşuna almaz. Sercan'da Yiğit'te 2-3 sene icinde banko ilk 11'de oynucaklar. Yiğit yeni bir ümit davala, Sercan'da yeni Arif Erdem modelinde olabilir kadromuzda.

Şu Sercan'a Yiğit'e Stancu'ya verdiğimiz paralara acıyorum.

Evet, Necati konusunda da demişti..

Yiğit'in zamana ihtiyaca var. Seneye kendisine verilen şansı kullanarak ilk 11'in değişmez oyuncusu olacak.

dün 18'de bile yoktu, yerine Sercan vardi yedekte..

Geri
Üst Alt