# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Bu adami neden aldık yau...

2.5 milyon € boşa gitti...:(

Bu adami neden aldık yau...

2.5 milyon € boşa gitti...:(

Fatih Hoca kendisi de dedi ya bu sezon için çok birşey beklemeyin diye, gelecek sezon için yetiştirilecek bence sağ bek

Sabırlı olmak zorundayız adam devre arasında geldi yaz kampında gerçek performansını gösterir

Yiğit de kutlamalarda en çok göze çarpanlardandı :D

Hiçbişey göremedik resmen ya inş yazın çok çalışırda seneye katkı vercek düzeye gelir ...

Bence takıma katkısı olabilecek bir oyuncu. Umarım değerlendirilir.

Bu adam bence sağ bek olarak yetiştirilecek

Katkı falan beklemiyorum bu adamdan ne bir orta açabilme yeteneği ne adam eksiltebilme yeteneği var salt hız. Zaten mevkisinde bu sene bence kupanın alınmasının mimarlarından olan Aydın bir patlama yaptı ki yaz kampıyla birlikte kendini daha da geliştirecektir. Keza sağ kanat oynayabilen Engin,Emre,Yekta,Sabri,Kazım,Pino gibi oyuncular var. Bunların hiçbirinden bir artısı yoktur.Devre arası geldiği için belki bir ümit yaz kampını iyi geçirebilir ve takımda kalabilir ama hiç sanmıyorum.

Sezon oncesi cok calisip iyi bir yedek olabilecegini umuyorum.

Ama dusunun, Eboue'yi 3.5 milyona almisiz, Yigit'i 2.5'e. Yok arkadas, bundan sonra kimse karsima cikip yabanci sinirini savunmasin!

iyi bir hazırlık kampından sonra kadroda yer bulabileceğini düşünüyorum.

Sezon oncesi cok calisip iyi bir yedek olabilecegini umuyorum.

Ama dusunun, Eboue'yi 3.5 milyona almisiz, Yigit'i 2.5'e. Yok arkadas, bundan sonra kimse karsima cikip yabanci sinirini savunmasin!

En kolay olani zaten yabanci siniri.

Diyeceksin ki;

Ilk 18'inde alt yapi'ndan yetismis 5 futbolcu bulunacak.

Ondan sonra bak nasil tüm takimlar alt yapilarini güçlendiriyor.

Bir çok kişinin dediği gibi Terim'in kafasındaki yeri hazırlık kampından sonra belli olur..

Aynı şey Yekta için de geçerli..

ne diye para verip aldık hala anlayabilmiş değilim. hızı haricinde hiçbir özelliği yok bu adamın. atletizmle uğraşsaydı çok daha iyi olurdu bu genç kardeşimiz. bi zamanların iorfasını anımsatıyor bana. o da çok hızlıydı ama kabiliyet sıfırdı

Bu çocuk olmaz. GALATASARAY futbolcusu değil.

Yiğit biraz yumuşak oynayan ir oyuncu daha agresif ve mücadeleci olmalı. Kampta S. Piri den kondisyon ve dayanıklılık çalışmalarını iyi yapmalı ve gelecek sezon belki de aradğımız kan olmalı. Yoksa GS formasını bir daha zor görür.

arkadaşın eski bir cıktıgı kız yiğitin sevgilsiyimiş. eski takımında kız arakadaşı varmış onun ev kirasını verip kızla işini görüp çıkarmış. hatta benim arakdas bu kızla cıkmıs kız sadece yiğiti söğüşlüyormuş. konu nereden nereye geldi bu arada arkadar 25 yasında yalan söylemeyen cok samimi bir arkadasım olur ilk defa burada anlattım nasıl bir oyuncu bilin diye. ki maçlarda gördüğüm kadarıyla vasat bir oyuncu klübede parasını kazanıp gidecekler listesinde adı ilk 3'e şimdiden girer.

bu adam daha 90 dk oynamadı nasıl astık kestik lan :o

Geri
Üst Alt