# Yiğit İncedemir

Halit Bozkurt

Büyük Kaptan
"Çocukluğumdan beridir taraftarı olduğum Galatasaray'da oynamak bana gurur verir." dedi

Ntvspor.

Cevap: # Yiğit İncedemir

Karakterli ve iyi bir oyuncu.

Gel beni al demiş açıkça :asd:

kesinlikle gelmesin kaç defa adanada canlı izledim bu adamı basit bir adam mustafa sarptan farkı yok manisadada arada kaynıyor o takımın futbolcusu zaten

Yigit Incedemir orta sahanın defansif bölgesinde cok iyi bir alternatif olur.

Cana ya yerli olarak yiğit ten daha iyi bi alternatif bulamayız.

Sonunda doğru işler yapılıyor.

Ama bunları yapmak için illa dibe vurmak mı gerekiyordu.

Önemli olan nokta bu.

İzlediğim kadarıyla çok cacık bir futbolcu gereksiz bir transfer olur,orta sahaya daha dinamik oyuncuların alınması gerekiyor bkz:Murat ceylan

İzlediğim kadarıyla çok cacık bir futbolcu gereksiz bir transfer olur,orta sahaya daha dinamik oyuncuların alınması gerekiyor bkz:Murat ceylan

Biz çift yönlü oyuncu olarak almıyoruz.Cana sakatlandığında kimi oynatmayı planlıyorsun.

Alternatifli bir kadro kurmak şart. Murat Ceylan da bence alınmalı.

Valla, az önce Harunun aciklamalarini dinledim, katilmamak elde degil, bencede abartilan topculardan biri, gelirse, geldekten 2 ay sonra hayal kirikligi olursa sasirmam.

murat ceylan ın tek ön libero oynadığı bi takım delik deşik olur,şu anda cana ya bişey olursa kadroda ön libero diyeceğimiz bi oyuncumuz yok.

Topa bomba muamelesi yapıyor ama alternatif olarak Sarplar Barışlar duracağına o dursun.

Topa bomba muamelesi yapıyor ama alternatif olarak Sarplar Barışlar duracağına o dursun.

Bu adamın barıştan fazlası yok eksiği çok. Geldikten 2 hafta sonra başlamayın sonra bu adamı transfer eden yönetim falan filan diye.Bu adamın çapı galatasarayda oynamaya yetmez

iyi bir yedek olur yani fazla bişi yapamaz

Genc ve iyi bir futbolcu Yigit. Hemen inanilmaz katkilar beklemek yanlis olur ama Mehmet Topal gibi kendini gelistirebilecek bir futbolcu oldugunu düsünüyorum. Türkiye´de iyi orta saha oyuncularin arasinda Yigit ve Galatasaray icin yürekten oynayacak bir futbolcu kendisi. Kulübü bonservisi konusunda abartmazsa mutlaka alinmali diye düsünüyorum. Ama sunu belirtmekte de fayda var. Yigit tek basina orta sahamizi toparlayamaz. O bölgeye mutlaka kaliteli bir yabanci futbolcu alinmasindan yanayim. Yigit´in de kaliteli futbolcularin yaninda oynamasi gerektigini düsünüyorum. Onlarla berbaer oynayarak Galatasaray´a adapte olmasi gerektigini düsünüyorum.

Genc ve iyi bir futbolcu Yigit. Hemen inanilmaz katkilar beklemek yanlis olur ama Mehmet Topal gibi kendini gelistirebilecek bir futbolcu oldugunu düsünüyorum. Türkiye´de iyi orta saha oyuncularin arasinda Yigit ve Galatasaray icin yürekten oynayacak bir futbolcu kendisi. Kulübü bonservisi konusunda abartmazsa mutlaka alinmali diye düsünüyorum. Ama sunu belirtmekte de fayda var. Yigit tek basina orta sahamizi toparlayamaz. O bölgeye mutlaka kaliteli bir yabanci futbolcu alinmasindan yanayim. Yigit´in de kaliteli futbolcularin yaninda oynamasi gerektigini düsünüyorum. Onlarla berbaer oynayarak Galatasaray´a adapte olmasi gerektigini düsünüyorum.

25 yaşında bu yaştan sonra bence kendini geliştiremez sezer öztürk veya murat ceylan çok daha üst düzey

murat ceylan ın tek ön libero oynadığı bi takım delik deşik olur,şu anda cana ya bişey olursa kadroda ön libero diyeceğimiz bi oyuncumuz yok.

Artık ön liberosuz oynamanın zamanı geldi,Trabzonspor'da ki Selçuk-Colman gibi 2'li oluşturmamız lazım..

Gelsin, iyi bir alternatif olur. Hatta gelirken yanında da Mehmet Güven ve Yiğit Gökoğlan'ı getirsin.

Geri
Üst Alt