Yiğit Şardan Başkan Adayı Olacak!

Tarihin en çöp başkan adaylarının olduğu bir seçim dönemi. Nerde çokluk orda bokluk...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aday olmayan kalmadi neredeyse
herkes cikarip göstersin

Bu adamı dikkate alınacak bir kaynak değil.

Yarıştan çekilen illa ki olacaktır
Bu ne kaç adayla gireceğiz seçime

Seçim günü maks 4 aday kalır, kim girer kim çıkar bilmem.

Burak Elmas'a hala düzgün rakip çıkmadı.

Terim Burak Elmas'ı desteklerse seçimi kazanır. Diğer adaylar çöp.

Bu arada bu haberin arkasındaki mevzu daha önemli.

1. Abdürrahim Albayrak % 99 bu yönetim ekibinde olacak.

2. Haldun Üstünel % 70 bu yönetim ekibinde olacak.

Rodop da M. Cengiz aday olacak dedi hatta bunun için yayın açtı
Bakalım ne olacak

Kaan Kançal olabilir ya, son dönemde yönetimlerde gördüğüm en iyilerden biri.
Katılıyorum. Bu arada bir ay önce Şardan ismi geçtiğinde Tuncer Hunca listesinde gösteriliyordu. O tarafla bir birleşme olabilir. Ayrıca Hunca'da kendi listesi için ekonomik anlamda kasa kolaylığı yapabilecek isimler üstünden bir liste hazırlığındaymış.
Edit: Ayrıca Şardan için bir ay önce geçen isimlerden biri de Erden Timur'du

Haldun Üstünel, Kaan Kançal felan
Yiğit Şardan desteklenir mi üstat ne dersin
M. Cengiz başkan da çekilip dışarıdan kendisine destek olursa bir şeyler olur gibi sanki

Yiğit Şardan bayağı taşşaklı bir adam lakin 10 senedir nerdeydin diye sormak isterim kendisine önce. Neden şimdi

Sertac yeter be kardesim

Yiğit Şardan için şöyle bir benzetme yapabilirim.

Bizim tarafın Sadettin Saran'ıdır kendisi, iyi işler yapan biri olsa da uzun süredir arka planda kalmıştır.

Yiğit Şardan bayağı taşşaklı bir adam lakin 10 senedir nerdeydin diye sormak isterim kendisine önce. Neden şimdi

Koç’a saha dışında kafa tutar mı bu adam? TFF’ye bir de tabiki. Cengiz yönetimi gibi pısırık yönetim istemiyorum artık. Rakip başkanın yaptığı açıklamaya Fatih Terim’in cevap vermesi hoş olmuyor, yalnızmış gibi.

Kasımpaşa lige çıktığında onların yönetimine girmişti galiba. O dönem baya tepki almıştı hükümete yakın diye ama şu an hükümete yakın olmamak söz konusu değil gibi. Belki bununla bir ilgisi vardır.

Koç’a saha dışında kafa tutar mı bu adam? TFF’ye bir de tabiki. Cengiz yönetimi gibi pısırık yönetim istemiyorum artık. Rakip başkanın yaptığı açıklamaya Fatih Terim’in cevap vermesi hoş olmuyor, yalnızmış gibi.

Koç'a sahada dışında kafa tutmak için onunla iş yapmıyor olman ya da iş yapmamayı göze alman lazım. Çünkü Koç zora kaldığında işi kişiselleştiren ve arka planda her türlü pisliği yapan bir şahıs.

Geri
Üst Alt