Cevap: Yiğit Şardan | Eski Başkan Yardımcısı
demek hala şeref sahibi yöneticiler varmış.helal olsun
demek hala şeref sahibi yöneticiler varmış.helal olsun
Bİzim Şardan'ı kaybetme gibi bir lüksümüz yok kusura bakmayın.2 yılda gelinen bu noktada onun imzası var.3-5 kendini bilmezin yaptıgı yüzünden de geleceğimizi tehlikeye atamam.
Aynı şey futbol subesinde olsa 3-5 kendini bilmezin yaptıklarından sonra Haldun Üstünel istifa ettiği düşünün. Bu forum yıkılıyor olurdu samimiyetsizlik işte bu .
Yaptıklarını kimse inkar edemez, ben de kaybetmek istemem. Ama bu sahtekarlık Yiğit Şardan'ın sorumlusu olduğu bir branşta gerçekleşti. Bedeli onun ödemesi gerekiyordu o da gereğini yaptı.
Hep demiyor muyuz ' Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır '
Söz konusu Galatasaray'ın onuru, gururu ise tüm gemiler yakılır, gereken yapılır. Yiğit Şardan'ı da Haldun Üstünel'i de kaybetme lüksümüz olur.
O zaman Yönetim topluca istifa etsin sonucta adnan polat yönetimi zamanında oldu ...
Kusura bakmayın, belli ki sizinle aynı düşünce de değiliz.
Benim görüşüm yönetimin istifa etmesi yönündedir. Kulüp olarak bir 10 yılımızı feda etmemiz gerekse bile
Kusura bakmayın, belli ki sizinle aynı düşünce de değiliz.
Benim görüşüm yönetimin istifa etmesi yönündedir. Kulüp olarak bir 10 yılımızı feda etmemiz gerekse bile
Yani şu lafı söylemek o kadar kolay ki ama laf işte
İstifa onaylanıncaya kadar; Yiğit Şardan hala Başkan Yardımcımızdır
Anlayişin çin teşekkürler renktas eger istifa onaylanirsa zaten siz gerekli yerelere taşirsiniz konuyu
Yeniden teşekkür ederim...