Yıl 1985, Fener 11 Cimbom 6

sayın emel sayın hanım efendinin hormanlarıyla olayın ne alakası varmış ki reis. ne istemişler sanat güneşinden

MBK üyeleriyle ilişkiye giriyordu kayın babası Fahrettin aslan teslim ediyordu birinci mit raporuna yansıdı

Kenan evrenin üyelerle arası açılınca damadı Erkan gürvit mit daire başkanıydı hiram abasa o da yardımcısı eymüre talimat verdi herşeyi belgelediler bu bağlantıyı seba kurdu Semra Özal’la o da nefret ediyordu emel sayından çok asil takılıyordu halbuki evliyken yapmadığı yoktu bunu ispatlayıp başına sızdırdılar karşılığında da semra hanım emir erini şampiyonluklarla taçlandırdı

Sinan Engin bejekeye yardım karşılığında çakıcıya sahte pasaport ayarlamış medyaya yansımıştı

Okan buruk ve Emre Belözoğlu da İnter’de gitmek için bonservissiz Ahmet üzerinden Azize’den para almıştı

Ersun yanak da para aldı ankaragücündeyjen daha sonra cafer bunları itiraf etti ama biçim taraftar Cafer’i sattı

Azizin taktiğidir Network kurar birlikte suç işledikleriyle ve taltif eder onları

Rüştü ile ogünü dövdürdüğü için mecnun odyakmaz başkan oldu misal

Okan Hocam ve Buyuk Kaptan Emre B. hususu oyle degil ustad.. Ahmet gavati paralari cukkalayip bizimkileri kandırdı.

MBK üyeleriyle ilişkiye giriyordu kayın babası Fahrettin aslan teslim ediyordu birinci mit raporuna yansıdı

Kenan evrenin üyelerle arası açılınca damadı Erkan gürvit mit daire başkanıydı hiram abasa o da yardımcısı eymüre talimat verdi herşeyi belgelediler bu bağlantıyı seba kurdu Semra Özal’la o da nefret ediyordu emel sayından çok asil takılıyordu halbuki evliyken yapmadığı yoktu bunu ispatlayıp başına sızdırdılar karşılığında da semra hanım emir erini şampiyonluklarla taçlandırdı
vay be efsane efendi vs diye övünürler bildiğin şeycik bekcisiymiş meğersem

Herkesin kendine gore degerleri vardir, fenerbahceninde var onlarin degerlerini kucumseye calisip aslinda kendimiz ne kadar ezik oldugumuzun gostergesidir.
Bi zamanlar lingua francanin fransa/fransiz olmasinida degistirmez, fransiz bilimi ve dili kuskusuz Galatasaraya ve ordan cikan ogrencilere etki etmisdir. Harp Okullari bile Fransizlardan etkilenmisdir - Atatürk bile.
O zamanlar batiya acik bilime acik Galatasaray bugun kendi taraftarindan bile biz fransizlarla bir ilgimiz yok diyo. Yazik gercekten.
Ha fransiz bir kurum olmasi fransiz milliyetciligile alakasi yok - konuyu oraya kadar getirmen bile saka gibi.

Toplumuzun sig goruslu futbol taraftarlarindanda baska bisey beklemezdim. Cember halinde 31'e devam beyler.

İlan verdim daha ne yapayım fransız kurumu değildir sultani oku öğren eski yeniçeri ocağı, enderun mektebi, harbiye ve tıbbiyedir

Vallahi övünmek gibi olmasın ama o dönemler Galatasaraylı olmayı seçenlerin şu an Galatasaraylı olmayı seçenlerden bence bi farkı mutlaka vardır..
Öyle bir dönem ki sarı-lacivertin popüler olduğu, ara sıra gidebildiğin sinema veya açık hava sinemalarında gördüğün filmlerin ve hayranı olduğun artistlerin bile sürekli Fenerbahçe propagandası yaptığı bir dönemde sarı - kırmızıya gönül vermek hakikaten büyük bir iştir.

Var zaten eşyanın tabiatı gereği bir yerde vefa diğer yerde başarının sonucu popülerlik

Bir yanda sefa diğer yanda cefa

anlaşılan imp. okan ve emre isteyip alamadıkları parayı fb kasasından temin etmişler.
vay hergeleler vay

Ahmet denen herif canımız ciğerimiz Okan ve Emreyi koparttigi yetmedi bir de falcaoyu bir tarafimiza sapladi. Herif tam bir Galatasaray düşmanı.
Ona da tek kazığı dursun özbek attı. Kandırmış sana yetki vereceğiz diye... Mustafa Cengiz de git ondan yetkiyi al dedi. Sonra falcao için taraftar bastırınca madem öyle işte böyle demiş :(

Aylarca Cüneyt tanmanı oyaladılar baştan karar vermişlerdi

Ahmet’in ev arkadaşlarıydı okanlar
Bilmiyorum ama cok kisiden bunu duydum. Yalan da diyemem mesela Faruk Suren biraktigi an bildigin kuculmeye gittik. 4 Sampiyonluk, 4 UCL, 1 UEFA kupasi, 1 Super Kupa derken direk kuculmeye gitmek garip degil mi? Ayrica 2001 2002 UCL gruplarina kalacagimiz garantiydi. 2001 yazinda birakiyor ve 2002 Mart ayinda filan maas odeyemiyorduk.

Bilmiyorum ama cok kisiden bunu duydum. Yalan da diyemem mesela Faruk Suren biraktigi an bildigin kuculmeye gittik. 4 Sampiyonluk, 4 UCL, 1 UEFA kupasi, 1 Super Kupa derken direk kuculmeye gitmek garip degil mi? Ayrica 2001 2002 UCL gruplarina kalacagimiz garantiydi. 2001 yazinda birakiyor ve 2002 Mart ayinda filan maas odeyemiyorduk.
Ya o dönem çok olay döndü. Aslında Faruk Süreni istifaya zorlayanlar galatasaraylılar derneğiydi. Eğitim vakfı değil. Eğitim vakfı bir önceki seçimde bastırdı İnan Kıraç rakip çıktı. Ardından uefa kupası kazanılınca sesini kesti. Vakıfla dernek ortak aday olarak İzzettin Doğanı aday belirledi.

Kamuoyu alevi başkan diye baskı yapınca ikinci aday üstünde anlaşamadılar. Fırsattan istifade Cem Uzan devreye girdi. Yönetime destek olduğundan içeriden bilgi alıyordu. Ateş Ünal Erzeni aday yaptı. O zaman Mehmet Cansun eski yönetimin adamı olarak geçici olarak destek gördü. Hem Sürenden hem de Dernekten. Eğitim vakfı o tarihlerde Aysalı üye yapıp direkt aday gösterme işinden 10 seneliğine vazgeçti. Dernek de zaten 9 ay sonra kendi adayı olan Özhan Canaydını çıkardı.

Mehmet Cansunun tarihi bir söylevi vardır o kongrede; "Galatasaray bugün beni değil teamüllere uygun başkanlığı seçmiştir" diye cem uzanı kastederek.

Faruk sürenin transtürkü de iflas ettiğinden esasında aday olmadı.

galatasaray da 2000 kadrosu dağıldıktan sonra küçülmesi çok doğaldı şimdiki gibi gelirler olmadığı gibi alp yalman yönetiminden sonra kulüp sürekli borç içine girmeye başlamıştı 96 2000 arasında topçuların parasını veremiyorlardı üstüne yabancı oyuncularla sürekli sorun yasıyordu yönetim, yeri geliyordu adamlar idmana çıkmıyordu. 2000 sonrası da bu hız kesmeden devam etti hatta bi cl maçı öncesi oyuncular para alamadıkları için maça çıkmak istemediler.
sonra gelenler daha beter etti durumu milyon tane vaat milyon kere değişim

Geri
Üst Alt