Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.789
- 20.951
- 2.233
Xamax maci ilk okuldan kacisimdir. Ertesi gun iyi dayak yemistim ama sebebi ortak aramak icin ( cok olursak dayak olmaz diye) 4 5 kisiye bugun okul tatil demistim ve ben dahil 4 kisi okulu astik. Ertesi gun hepsi beni ispiyonlayinca guzel dayak yemistim. Sonra Kizilyildiz, Frankurt. Fakat Kizilyildiz maci radyodandi
Pancov mu ne unlu biri vardi. Stau maci ya Ramazan ya da Kurban bayramiydi cunku ailecek izlemistik. Roma macini sinifta radyodan dinlemistik. Karli Werder macini Ingilizce ogretmenimiz siz serbestsiniz deyip maci izlerdi ama 5 dakikada bir gelip maci ozetlerdi
yalniz fanatik fenerliydi fakat o zamanlar farkliydi. Mesela Stau macini ailecek ( babam, kuzenleri) izledik ve 15 kisi varsa 5 tanesi bjk'liydi. Roma macinda radyoyu getiren bjkliydi. Ever, UEFA ile taraftar sayimiz cok artti ama o yillarda Avrupa'ya karsi ezilmislik hissi oldugundan kucuk herkes izleyip desteklerdi. Sampiyonlar Kulupler Kupasi'nda yari finale cikmamiz bize cok yaradi. Cevremde bir cok babasi fenerli veya bjkli ama ogullari Galatasarayli var. Amcam fanatik bjkli ama 2 kuzen fanatik Galatasarayli. Mahallede fanatik fenerlinin 2 oglu yenilince aglayacak kadar Galatasarayli. Yine babamin kuzeni bjkli ama ogulllari Galatasarayli. Hepsi 79 82 arasi doganlar.
O zamanlar gercekten farkliydi, o fenerli ingilizce ogretmenim tum gun karda kalan top icin ah edip vah etmisti . Gerci simdi bizim Monaco konvoyuna katilanfbli ve bjkli babalar pismandir
Ya ani cok da hep karisti, unutuldu
O zamanlar gercekten farkliydi, o fenerli ingilizce ogretmenim tum gun karda kalan top icin ah edip vah etmisti . Gerci simdi bizim Monaco konvoyuna katilanfbli ve bjkli babalar pismandir