- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.277
- 3.138
Sosyetik fenere anadolu takımı demen tarihe not düşüldü...
Tamam agabey partisanligi birakip cevap vermek istersen dinlerim yoksa allah rahatlik versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyetik fenere anadolu takımı demen tarihe not düşüldü...
Yoo git bir bak bakalım hangi zenginler, siyasetçiler, popüler sanatçılar, sosyete filan fenerli? Şu anda değil ikinci meşrutiyet zamanından beri bu durum böyledir.Tamam agabey partisanligi birakip cevap vermek istersen dinlerim yoksa allah rahatlik versin.
Keramettin. 2000'lerin mimari aslinda Kalli idi. Derwal tabi ki 1986'da muhtesem yuruyusu baslatti. Ama Kalli ile gelen 1993 sampiyonlugu sonra 1994'te Holmann ile devam etti. 1994'te Koeman'li Barcelona'yi devirdik. Ayni kardo 2000'de takviyelerle Arsenal ve Real Madrid'i devirdi.
Aslinda ben esas katkiyi Kalli'ye veririm. 1996-2000 yurusunu baslatan mimar odur aslinda.
Derwal taslandiginda ben cok uzulmustum. Ama o zaman da vardi tribunde kidem taslayanlar. Ama kizamiyorum da. 13 yillik hasretin acisiydi bir anlamda. Ama Semra Ozal yok mu Semra Ozal. Hala nefret ederim ondan. Ve de Suleyman Seba romantikligini de anlayamam Galatasaray taraftarindaki. Yilandi o adam.
Ates-Gunes Galatasaray'daki alayli mektepli ayrimi idi ve de iyi ki devam etmedi. Yoksa biz simdiki biz olamazdik.
Biz 1970'lerin basini Brian Birch ile domine ettik sonra Derwall'a kadar nadasta kaldik.
Derwall tarlayi ekti. Kalli tarlayi genisletti suladi sonra Fatih Terim tarlayi surdu ve biz Feneri ezdik gectik.
O zamanki cocuk halimizle hayal edemeyecegimiz noktaya ulastik bugun.
O yıllar Fenerbahçeli idim bunu tüm ahali biliyor. :/
At şikecileri ise geçmişte yaptıkları gibi tarihin tozlu sayfalarında hatır-gönül ilişkileri üzerine şampiyonluk kovalamaya devam ediyorlar zaten. Başarılarımızdan dem vurmuşken şikeci ve sözde şerefli ikincilerin de özünde ne olduğunu hatırlamakta fayda var.Yoo git bir bak bakalım hangi zenginler, siyasetçiler, popüler sanatçılar, sosyete filan fenerli? Şu anda değil ikinci meşrutiyet zamanından beri bu durum böyledir.
Vala konuya o kadar çok şey yazasım varki kafanızı ütülemeyim.. Ben radyodan ağlayarak çok maç dinledimAllahıma şükürler olsun ki Sarının yanında Kırmızıyı sevmişim..
O yıllar Fenerbahçeli idim bunu tüm ahali biliyor. :/