Yıl 2012... İçerde Mağlubuz Kadiköy'de Şampiyonuz

Ali Mert

Sarı Üye
Gencler,

Enseyi karartmayin. 2012'de ne olmustu? Stoch kontrataktan atinca Fener bizi icerde 2-1 maglup etmisti. Ayni Super Final sezonunda sondan onceki mac Besiktas'la icerde 2-2 berabere kalmistik. Sonra gittik Kadikoy'de maci tutup sampiyon olduk.

Bu takim genc. Boyle maclar takima karakter katar.

Unutmayin. Hedef sampiyon olmak.

Bu takimda bu isik var. Belki zor olacak ama olacak. Enseyi karartmayin.

Olayın özeti en iyi kadrolarımızdan biriyle bile derbilerde can çekişiyormuşuz, işe bak arkadaş. Şu derbi işi çok canımı sıkmaya başladı.

Eyvallah. Ben romantigim. Peki ya tarih?

Geriye gotureyim seni. Yil 2000 aylardan Mart ya da Nisan. UEFA'yi aldigimiz sene.

Icerde Fenerle oyunuyoruz 1-0 kaybedyoruz.

Sonuc? Mayis'ta ligi aliyoruz sonra UEFA'yi sonra Real Madrid'e karsi Super Kupayi.

Romantizm nerede?

Son düzenleme:
Uğur'un da dediği gibi aşırı alakasız bir kıyaslama.

Sampiyon olunca ne olacak basin goge mi erecek

Avrupa ligine gidelim yeter

☆☆☆☆

Sampiyon olunca ne olacak basin goge mi erecek

Avrupa ligine gidelim yeter

☆☆☆☆

Ne diyorsun rengo.. Tabi erecek:D Biz bu maçları sampiyon olmak için oynamıyor muyuz?

Ha ki benim pek umidim kalmadı. Cunku birçok faktör ayni anda devrede. Ki en önemlisi kadro yapilanmasi ve teknik kadro yetersizliği

Ne diyorsun rengo.. Tabi erecek:D Biz bu maçları sampiyon olmak için oynamıyor muyuz?

Ha ki benim pek umidim kalmadı. Cunku birçok faktör ayni anda devrede. Ki en önemlisi kadro yapilanmasi ve teknik kadro yetersizliği
Sezonun basinda sampiyonluk gibi bir hedef koyulmadigi kurulan kadrodan belliydi bence renktas, topcularimizin ve takim oyununun gelisimine odaklanalim. Domestik olarak buyuk gorulen maclari kazandiracak oyuncu tiplerimiz de mevcud degil malesef

☆☆☆☆

Lig sadece Fener - Beşiktaş maçlarından ibaret değil. Puan farkı henüz erken olması rağmen çok açıldı. Ki bizim her maçı alacağımız zaten mümkansız.

Rakip kim olursa olsun içerde deplasmanda farketmeksizin "Rakip Ceza Sahasında Topla Buluşma" istatistiğinde rezilliği oynadığımız bir sezonu 4-5 forvetli en azından taktiğin ne olduğu belli olan bir sezonla kıyaslamak anlamsız.

Aynen. Her sezon kosullar ayni cunku. 10 sene once neyse simdi de her sey ayni

Öyle bir takım mı var şuan sahada? Ayrıca öyle bir TD mi var şuan takımın başında?

YOK.

Ne tarih o tarih, ne takım o takım ne de hoca o zamanki hoca.

O yüzden geçiniz efendim.

Fatih hoca durduğu sürece bu takım büyük maç kazanamaz sene sonu ilk 5 sıralama içinde yer alamaz çok büyük ihtimal ,hocamız çok sevdiği Galatasaray'a zarar veriyor

O zamanki takimla simdiki takim mac yapsin tarihi fark atar 2012 Galatasaray’i.O zamanki teknik direktor simdiki takimin basinda olsa (!) kaybetse bile ezilmez.Oyle buyuk kadro ve teknik direktor farki var ki o zaman ile bu zaman arasinda,hayallerle yasiyorsun sen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O maç futbol olarak tarihimizin en iyi maçlarından birisi değil en iyisiydi. Maçın baya 17-0 falan bitmesi lazımdı. Öyle bir futbol vardı. Dünkü ve genel olarak bu sezonki futbol için öyle bir şey söyleyebilir miyiz? Hayır.

Feneri yenmek sampiyonluk kadar degerlidir. Bunlara kaybedip sampiyon olmak fazla mutlu etmez beni

Bir halt oynadığımız yok, dünkü feneri, emin olun sıradan bir anadolu takımı bile haşat ederdi, kabul edelimki, çok kolay gol yiyiyoruz, çok zor gol atıyoruz, mücadeleye lafım yok, ama akıl ve kalite olmadıktan sonra 150km koşsan ne fayda

Geri
Üst Alt