Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da hedefim pompa olacaktır. Dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğim bir aday var. Kaçın kurası olduğunu göreceğiz.

Ulan sen yengeden izin almadan 10 metre yürüyemezsin. Bir de kaldı ki beni izleyeceksin.Oğuzhanı olay yerinde izlemekte olacağım
Yarın için yemek konusu açıldı. Ne yesem bilmem ki diyor. Ben ne yiyeceğini gayet iyi biliyorum.![]()
Sen ne zaman playboy modunu açacaksın he? Sende ki para bende olacak var ya uluslar arası avrat takımı kurardım.
Çok da doğru bir tespitUlan sen yengeden izin almadan 10 metre yürüyemezsin. Bir de kaldı ki beni izleyeceksin.
Millet de iyi yüz buldu sana demediklerini bırakmıyor. Çak ağızlarına 2 tane.Çok da doğru bir tespit
Gençler eğlensin abiMillet de iyi yüz buldu sana demediklerini bırakmıyor. Çak ağızlarına 2 tane.
Sıradan bir gün gibi geçireceğim
Abi 40 yasinda kocaman adamsin yakisiyor mu
Ya normalde yandaki ve tavandaki aynaya bakınca yakışıyor gibi sanki ama tüm o yılbaşı ışıkları altında filan kusurlar belli olabiliyor o yüzden bilemedim..Abi 40 yasinda kocaman adamsin yakisiyor mu