- 3 Temmuz 2012
- 137.885
- 86.797
- 5.198
erkek erkege mıÇam altında arkadaşlarla içecez 1-2 saat sonra da evlere dağılırız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkek erkege mıÇam altında arkadaşlarla içecez 1-2 saat sonra da evlere dağılırız..
İnşallah kanks her zaman beklerim ama yazın daha iyi olur..ins kanks
Umut'a çok ayrı 1 planım var@Umut Şimşek ile gelelim
Güzel günler mazide kaldı OnurumBeline kuvvet Oğuzum
Crystal palace - brentford maçının analizi yapılabilirbulusup ne konusacaksınız abi
maksimum 20-25 dk transfer konusursunuz sonra? Konu yok ki
Sapik herifİnşallah kanks her zaman beklerim ama yazın daha iyi olur..
Umut'a çok ayrı 1 planım var![]()
Her olayı o tarz anlama planımı Umut'a sürpriz olmasa söylerdim deSapik herif
Hedefte sapmamı var aday yokmu seskomGüzel günler mazide kaldı Onurum
Dikkat et cam altinda buse kondurmasinlar.Arkadaşlarla hep orda takılırız.Çam altına kurulan masanın sohbeti güzel olur![]()
Lan bırakHer olayı o tarz anlama planımı Umut'a sürpriz olmasa söylerdim de![]()
Sen gel benle takıl alemlere gidelimEvdeyim
Benim arkadaşlarım senin ve senin arkadaşların gibi değil rahat olDikkat et cam altinda buse kondurmasinlar.
Şarkısı var.
Hatırla ey peri
O mesut geceyi
Camların altindaaaa
Verdiğim buseyi
Ozi dayım 3 senedir pompaya götürecek güya beni yalancı herifSen gel benle takıl alemlere gidelim
Sen benim arkadaşları nerden taniyonBenim arkadaşlarım senin ve senin arkadaşların gibi değil rahat ol![]()
Hedefte sapmamı var aday yokmu seskom
Gel la biz gideriz. Balıkçılar pazarına gel pazar aksamiOzi dayım 3 senedir pompaya götürecek güya beni yalancı herif
Abin bu yılbaşını boş geçirecek. Tadlar kaçık. Mizaha ara...Ozi dayım 3 senedir pompaya götürecek güya beni yalancı herif