- 6 Eylül 2014
- 93.064
- 64.072
- 4.488
Tayyerenin başı saolsunAbin bu yılbaşını boş geçirecek. Tadlar kaçık. Mizaha ara...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyerenin başı saolsunAbin bu yılbaşını boş geçirecek. Tadlar kaçık. Mizaha ara...
Lan dur 1 yerinde kafa açmaSen benim arkadaşları nerden taniyon
Demek parlayı nadasa bıraktın güçlensin diye gelecek sene karşına çıkacaklara geçmiş olsunAbin bu yılbaşını boş geçirecek. Tadlar kaçık. Mizaha ara..
Murat beni sevmiyon gibi geliyorLan dur 1 yerinde kafa açma![]()
Güldürme beniDemek parlayı nadasa bıraktın güçlensin diye gelecek sene karşına çıkacaklara geçmiş olsun
BU birşey beceremezDemek parlayı nadasa bıraktın güçlensin diye gelecek sene karşına çıkacaklara geçmiş olsun
Tamam kafa açıyosun anladık ama ara ara sal bizi yavMurat beni sevmiyon gibi geliyor
Senden daha alıntı yapmam sende yapmaTamam kafa açıyosun anladık ama ara ara sal bizi yav![]()
Bu mesaj güldürdüDemek parlayı nadasa bıraktın güçlensin diye gelecek sene karşına çıkacaklara geçmiş olsun
Forumun geleceği için nolur ikiniz birbirinizi salmayınTamam kafa açıyosun anladık ama ara ara sal bizi yav![]()
Onu boşver bu Oğuzhan denen sapikcana herif niye beni engellemisForumun geleceği için nolur ikiniz birbirinizi salmayın
Mavi İstiridye Barına mı gideceksiniz?Sen gel benle takıl alemlere gidelim
Muradı salma dedemSenden daha alıntı yapmam sende yapma
Vardır bir bildiğiOnu boşver bu Oğuzhan denen sapikcana herif niye beni engellemis

Benim bildiğim yerler var daha dogrusu arkadaşın. İlginç yerlerMavi İstiridye Barına mı gideceksiniz?
RahatsiZ olanla isim yokMuradı salma dedem
dediğim yer tam size göre. tavsiye ederimBenim bildiğim yerler var daha dogrusu arkadaşın. İlginç yerler