- 26 Ocak 2021
- 40.958
- 40.215
- 3.078
Yayıncı mı oldun yayınsfistreaming keyfi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yayıncı mı oldun yayınsfistreaming keyfi![]()
yok üstadCipsleri bitirdin mi
Evde tek basınalardan kaçı izledinyok üstad
aksam torreiranin manitasini dinlerken yiyecegim
1-2 yi 8-10 kez izlemesimdir ama 3.u çok izlemedim1-2
Sen?
siyah kavrulmus cekirdek severmisin yaninda barbeku soslu misir ve 1 litre kola turka ile1-2 yi 8-10 kez izlemesimdir ama 3.u çok izlemedim
Evet sağlam bir menü olmuşsiyah kavrulmus cekirdek severmisin yaninda barbeku soslu misir ve 1 litre kola turka ile
en kral yilbasi gecesi menusuEvet sağlam bir menü olmuş
çok şükür editlenen şeyleri görüyoruzniye sildin yav ahahaha

yenge ne yapacak bunların yanına bekar olarak ben de hazırlarım bu menüyü auwwwwwwsiyah kavrulmus cekirdek severmisin yaninda barbeku soslu misir ve 1 litre kola turka ile
3-4 arkadasla birlikte bir seyler yiyip, bir seyler icip, birlikte oyun falan oynayip güzel vakit gecirerek yeni yila girmeyi hedefliyorum.
Annesigilin yanina gitti tatile 1 haftaligina , yanlizim yilbasindayenge ne yapacak bunların yanına bekar olarak ben de hazırlarım bu menüyü auwwwwww
Annesigilin yanina gitti tatile 1 haftaligina , yanlizim yilbasinda
Sen ne hazırladın menüyenge ne yapacak bunların yanına bekar olarak ben de hazırlarım bu menüyü auwwwwww
çiğ badem, portakal, kefir, ton balığı evde mevcut babam akşama tavuk yapacağını söylüyor bakacağızSen ne hazırladın menü

çiğ badem, portakal, kefir, ton balığı evde mevcut babam akşama tavuk yapacağını söylüyor bakacağız![]()
kumandanın elinden alamam fırını hem laflanır güzel olmamış diyesen yapsana
izleyiciğimYayıncı mı oldun yayınsfi