- 18 Eylül 2018
- 15.917
- 12.238
- 1.473
Abartıya gerek yok tavinda yapılmış kuru fasulye pilav ve cacık ile girin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağanın eli opulmezBiliyorum ben
400-500 den fazla tutmaz üstat
Para değil Gökhan reis için
Bende para bok @At KafasıGökhan'ı tanıma yüzden benim yanımda % 1 bile olamaz Püns.
Bende para bok @At Kafası
ne parasi ya durum yiyip yan yatacagiz bu yaniBende para bok @At Kafası
kardesim kaciyormuyuz biz buralardayiz hala borcumuz mevcutBir diğer cimri de o
Herife gelirken 3 şişe chivas getir diyorum
1 şişe falan getirdi.
2 tane de borcum olsun dedi.
Hala borcunu ödeyecek.
@Serkan Heybet ne yesin?Allah ne verdiyse onu yiyecegiz
Yılbaşı günü kafa dağıtımı yapacağım için hastanede olacaksın !!!@Serkan Heybet ne yesin?
Babynin aylar önce sana ne y yersen ye demesi hususunda ki fikirlerin?Yılbaşı günü kafa dağıtımı yapacağım için hastanede olacaksın !!!
Yılbaşı günü kafa dağıtımı yapacağım için hastanede olacaksın !!!
Pergeni severimBabynin aylar önce sana ne y yersen ye demesi hususunda ki fikirlerin?
Admirim şu sarı üyeyi mıhla da forumun kalitesi artsın.Sürekli aynı şeyleri okuyorum yeter lan
Sürekli aynı şeyleri okuyorum yeter lan

deja vu severiz kank bilirsin manyagızPompa varmı ?Fırında tavuk yapacağım kesin ama yanına basmati pilavı mı yoksa fırının alt kısmına döşeyeceğim tavuk suyunu çekecek olan sebzelerden kremalı dip sos mu yapacağım kesinlik yok karar vermedim henüz.
Fırında tavuk yapacağım kesin ama yanına basmati pilavı mı yoksa fırının alt kısmına döşeyeceğim tavuk suyunu çekecek olan sebzelerden kremalı dip sos mu yapacağım kesinlik yok karar vermedim henüz.
Buldugu butun patlıcanları yesin@Serkan Heybet ne yesin?