Yıldırım Demirören İstifa Etti!

Çok iyi haberler geliyor sırayla.

Fatih hoca ile sözleşme yeniliyoruz.

Rakip takımın hocası milli takıma gidiyor.

Birçok kişinin nefretini kazanan TFF başkanı istifa etti.
Daha ne isteriz ? Erzurum u da deplasmanda yendik mi müthiş olur bizim için :unsure:;):cigara:

Şaka bir yana Servet Yardımcı gelecek ikna edilirse, aksi ihtimal şu an için olası değil.

Göksel geçecek o koltuğa ama biraz daha zamanı var. Geçiş dönemi için Servet Yardımcı, olmazsa Nihat Özdemir falan getirilebilir. Sonrasında Başakşehir'i Katarlılara satıp hisseyi dağıtan Göksel başkan olur.

Unal Aysal baskanımın adaylıgını koymasını bekliyorum gelsinde fenere bir tokat o vursun.

Reis kimi isterse o olacak kulüplerde reisin gösterdiği adayı destekleyecek sonrada demokrasi var diye halay cekecez

hOTnRJZbKdbhOuV-800x450-noPad.jpg

türk futbolunu silkip attim ve simdi gidiyorum ehueheuheueheu

siyaset yapmadan tahmin ettiğim muhtemel tff başkanı adayları istediğim yoktur bu arada içlerinden gerçekçi bakıyorum sadece
1.göksel gümüşdağ
2.saffet sancaklı
3.kenan sofuoğlu
4.alpay özalan
5.tanju çolak
bunlar dışında sürpriz olarak hamit altıntop olabilir belki

siyaset yapmadan tahmin ettiğim muhtemel tff başkanı adayları istediğim yoktur bu arada içlerinden gerçekçi bakıyorum sadece
1.göksel gümüşdağ
2.saffet sancaklı
3.kenan sofuoğlu
4.alpay özalan
5.tanju çolak
bunlar dışında sürpriz olarak hamit altıntop olabilir belki
hamit gelse gelse direklerin genisligini azaltmak icin gelir

lan ne sacma is o halde ne bokuma t.d acikladiniz. Futbolu biz yonetmiyoruz diye bas bas bagirmak bu tipine sictigimin uefasi yunanistanda olda aninda federasyona çökerdiniz

Geri
Üst Alt