- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
işte kritik noktada o kardeşim 33 yaşındaydı urfa.
Ama bu onun önemli oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte kritik noktada o kardeşim 33 yaşındaydı urfa.
misal tarık, futbol fukarası bu adama 300.000 yıllık veren cıkmaz senden aldığı milyonuda bırakıp gitmez kardeş emin ol.
Daha şu forumda semihi olcanı fln gönderelim diyen görmedim 3-5 kişi dışında. Varsa yoksa wes ched poldi denayer muslera falan. Dursun yakışıyor bunlara başkan olarak..
Gecen yil Beter Olalim diye konu acip bu günleri özetlemistim ve ondan yine diyorum beter olalim diye.Daha şu forumda semihi olcanı fln gönderelim diyen görmedim 3-5 kişi dışında. Varsa yoksa wes ched poldi denayer muslera falan. Dursun yakışıyor bunlara başkan olarak..
2011/2012´de Arda´yi gönderdigimizde yerini dolduramadik, buna ragmen cözüm üreterek müthis bir kadro kurduk ki, bunun iskeleti bir kac sene iyi götürdü takimi. Melo gönderilmese, bu sene de böyle bir düsüs olmazdi.
Temel nedeni zaten, takimda toplanmis divalarin gönderilmeseydi. Arda, Baros, Kewell, daha önce Keita´da, ayaklarina top gelmeden top oynamamya baslamislardi bir sürecten sonra. Hücum anlaminda belki hic bir daha, bukadar kaliteli ayaklara sahip olmadik, ki o dönem pas, kombinasyon oyunlari cok üst seviyedeydi, ama durarak top oynayan bir takimdan da kurtulmus olduk.
Yakaladigi basarilar ile, kazandiklari paralar ile, cok fazla doymus, divalasmis bir kadromuz var.
abuk subuk cvplar gecikmemis
Bunu yazmak için girmiştim thanks sayın yalar.Sneijder, Podolski falan gittiği halde Selçuk falan kalacaksa reddediyorum ama tamamiyle bir değişim olacaksa bence de yapılması gereken budur.
Bu isimleri derhal sutlamaliyiz.
-----------------Eray----------------
Tarik Semih Hakan Olcan
------------Hamit Donk---------
---------Sabri Bilal Yasin-----
----------------Umut--------------
bu isimlerden semih hariç kimseyi postalayamazsın. Hakan, bilal belki gider hamit zaten defolup gidecek.
Postalayamazsan yillik 20 milyon euroyu cope atar basarisiz olursun. Evlat ayaklarini birakip bu adamlara kulup bulacaksin, gerekirse yeni kuluplerindeki maaslarinin %20 30 unu odeyeceksin. Gerekirse bonservis bedeli almayacaksin. Bu adamlardan kurtulmak zorundayiz.
Bugün bir manyak çıksa 1 kuruş bonservis almadan gönderir bizimkiler emin ol. Lakin o yıllık ücretlerin 3 te 1 ini ödeyecek 1 tane kulüp bulamazsın Türkiye liginde.