Yıldızsız Yeniden Yapılanma

işte kritik noktada o kardeşim 33 yaşındaydı urfa.

Ama bu onun önemli oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. :) Yani Ujfalusi yıldız değildi, o tarz transfer yapalım derseniz yanlış olur. Çünkü Ujfalusi yıldız bir oyuncuydu. Ha Lucas Neill vardı bide. O yıldız değildi mesela ama iyi oyuncuydu.

Bir akillanmiyor ki taraftar.

Melo yu gönder, daha iyisi gelir. Bruma yi gönder daha iyisi gelir. Drogba'yi gönder daha iyisi gelir.

Gönderin Sneijder, Chedjou ve Muslera yi da.

Beter olalim arkadas, hakediyoruz.

Kimse de cikip elimizde ki bir kac degerli isimleri tutup etrafina iyi kadro kuracak hoca ve yönetim getirelim demiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

ben şu yorumu yapıp kaçıyorum,eğer kuracağımız yeni takım sneijderin etrafına olursa başarı kolay gelir.

Gonderilmesi gereken oyuncular

Umut-Yasin-Sabri-Ryan Donk-Hakan Balta-Semih-Tarik-Hamit-Olcan

Bunlari cok kolay bir sekilde gondeririz bence.

misal tarık, futbol fukarası bu adama 300.000 yıllık veren cıkmaz senden aldığı milyonuda bırakıp gitmez kardeş emin ol.

kiralayabiliriz en azindan. Paranin hepsini vermeyelim. yaRisini verelim maaşinin alanlar olur bu ligde. Zararin neresinden dönsen kardir. 2 senesi var zannedersem. 5 yil degildir umarim sözleşmesi.

Önce dursundan kurtulalım. Peşine bi b.ka yaramayan adamları gönderdim sneijderi göndermekten daha başarılı hamle yaparız.
Göndermenin gereken en az 10 tane adam var bunlar asagi yukarı 16-20 milyon euroluk kar demek.
Sonra as oyunculara bakariz

Son düzenleme:
Daha şu forumda semihi olcanı fln gönderelim diyen görmedim 3-5 kişi dışında. Varsa yoksa wes ched poldi denayer muslera falan. Dursun yakışıyor bunlara başkan olarak..

Ben diyorum işte. Gitsin bunlar. Semih belediye'ye gitsin avrupa liginde oynasin. Olcan gitsin sumocu olsun. Tarik berber olsun falan filan. hep diyoruz bunlari duyan yok sesimizi:(

Daha şu forumda semihi olcanı fln gönderelim diyen görmedim 3-5 kişi dışında. Varsa yoksa wes ched poldi denayer muslera falan. Dursun yakışıyor bunlara başkan olarak..
Gecen yil Beter Olalim diye konu acip bu günleri özetlemistim ve ondan yine diyorum beter olalim diye.

Bi türk milleti cok saf ciddiyim. Ya siyah ya beyaz olacak. Baska renk olmaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

2011/2012´de Arda´yi gönderdigimizde yerini dolduramadik, buna ragmen cözüm üreterek müthis bir kadro kurduk ki, bunun iskeleti bir kac sene iyi götürdü takimi. Melo gönderilmese, bu sene de böyle bir düsüs olmazdi.

Temel nedeni zaten, takimda toplanmis divalarin gönderilmeseydi. Arda, Baros, Kewell, daha önce Keita´da, ayaklarina top gelmeden top oynamamya baslamislardi bir sürecten sonra. Hücum anlaminda belki hic bir daha, bukadar kaliteli ayaklara sahip olmadik, ki o dönem pas, kombinasyon oyunlari cok üst seviyedeydi, ama durarak top oynayan bir takimdan da kurtulmus olduk.

Yakaladigi basarilar ile, kazandiklari paralar ile, cok fazla doymus, divalasmis bir kadromuz var.

işte tamda böyle başarıya aç genç dinamik bir takıma ihtiyacımız var misal leicester city

Bu isimleri derhal sutlamaliyiz.

-----------------Eray----------------
Tarik Semih Hakan Olcan
------------Hamit Donk---------
---------Sabri Bilal Yasin-----
----------------Umut--------------

Hala olcan ı gönderin diyen yok demişsiniz. Az mantıklı bir açıklama yapında cevap verelim, KİM NE YAPSIN 2.000.000 CİVARI YILLIK ücret alan olcan ı? kim alır ya da almak ister? yoksa kim olcan yeterli kalsın diyor? elimizde para edebilecek yaşlı 2 tane adam var bunları satar yıllık 7-8 milyon maaştan kurtulur birde 10.000.000 bonservis alırsın bu kadar basit.

Bu isimleri derhal sutlamaliyiz.

-----------------Eray----------------
Tarik Semih Hakan Olcan
------------Hamit Donk---------
---------Sabri Bilal Yasin-----
----------------Umut--------------

bu isimlerden semih hariç kimseyi postalayamazsın. Hakan, bilal belki gider hamit zaten defolup gidecek.

Bazı arkadaşlar niye olayı sadece Sneijder özelinde anlamış ? Takım başarıya doymuş, sil baştan kadro kurulmalı gerekirse Sneijder de dahil herkes gitmeli diyorum, Sneijder'i de satın tam olsun, Olcan falan kalsın ama dimi, Kastamonuspor'a döndüreceksiniz diyenler damlamış.

Yazıyı bir daha okumalarını tavsiye ediyorum.

bu isimlerden semih hariç kimseyi postalayamazsın. Hakan, bilal belki gider hamit zaten defolup gidecek.

Postalayamazsan yillik 20 milyon euroyu cope atar basarisiz olursun. Evlat ayaklarini birakip bu adamlara kulup bulacaksin, gerekirse yeni kuluplerindeki maaslarinin %20 30 unu odeyeceksin. Gerekirse bonservis bedeli almayacaksin. Bu adamlardan kurtulmak zorundayiz.

Postalayamazsan yillik 20 milyon euroyu cope atar basarisiz olursun. Evlat ayaklarini birakip bu adamlara kulup bulacaksin, gerekirse yeni kuluplerindeki maaslarinin %20 30 unu odeyeceksin. Gerekirse bonservis bedeli almayacaksin. Bu adamlardan kurtulmak zorundayiz.

Bugün bir manyak çıksa 1 kuruş bonservis almadan gönderir bizimkiler emin ol. Lakin o yıllık ücretlerin 3 te 1 ini ödeyecek 1 tane kulüp bulamazsın Türkiye liginde.

Yıldızdan kasıt nedir? Mesela 2000 kadrosu çok özeldi ama Hagi takımı bir yerlere getirdi keza Jardel kaldığı sürede öyle. Senin temel sorunun fiyat-performanstan başlıyor. Yani 30 milyonluk takıma 50 milyon ödüyorsun ki bu da sadece Sneijder, Muslera falan gidince düzelmeyecek.

Bugün bir manyak çıksa 1 kuruş bonservis almadan gönderir bizimkiler emin ol. Lakin o yıllık ücretlerin 3 te 1 ini ödeyecek 1 tane kulüp bulamazsın Türkiye liginde.

O futbolcularin cogu anadolu kuluplerinde is yapabilecek isimler, bir cok kulup ister. Kasimpasa Umut'u ister tabi hatta Donk'u geri ister. Tarik'i gider kiralarsin, atiyorum %50 maas yukunden kurtulursun. Olcan'a bizim gibi 1.5 milyon euro verecek dangalak tabi ki cikmaz. Ancak anadolu kulupleri 800-900 bin euro odeyebilen kulupler. Maasinin bir kismini ustlenirsin, futbolcu ile de gorusursun bunlar insan sonucta. Bu kulubun buyuk capli degisime ihtiyaci var.

Geri
Üst Alt