Sak diye cevabi oturtmussun kardesim adamsin.Önce çöpleri gönder. Sonra Sneijder'i göndermeyi göze alalim. Bonservissiz oyunculara yönelirsin sonra. Melo gitti geleni gördük.
Poldi satilabilir onun için hiçbirşey demem.
Sak diye cevabi oturtmussun kardesim adamsin.Önce çöpleri gönder. Sonra Sneijder'i göndermeyi göze alalim. Bonservissiz oyunculara yönelirsin sonra. Melo gitti geleni gördük.
Poldi satilabilir onun için hiçbirşey demem.
Sak diye cevabi oturtmussun kardesim adamsin.
Bu sinan denen civciv veya karga herneyse bizi salak saniyor herhalde bu kapasitede bir kisiyi nasil kongreye uye yaparlar, bu durum kongre uyelerinin iq derecesi yerlerde demektir.Vah sana vah. Yasin neysede Tarik için bunu düşünüyorsun ha. Gerçekten durumun vahim.
Alayina koyacaz merak etmesinler.Senin adamın dolaşıyo konuda tuncay maçı aldılar ya keyifleri yerinde
Bu sinan denen civciv veya karga herneyse bizi salak saniyor herhalde bu kapasitede bir kisiyi nasil kongreye uye yaparlar, bu durum kongre uyelerinin iq derecesi yerlerde demektir.
Hepsini teker teker ifsa edecez bundan kimsenin suphesi olmasin.Her denilene inanma yav. Zannetmiyorum kongre üyesi olduğunu. Büyük ihtimal kuştur. Vururuz olur biter sen üzülme![]()
Daha şu forumda semihi olcanı fln gönderelim diyen görmedim 3-5 kişi dışında. Varsa yoksa wes ched poldi denayer muslera falan. Dursun yakışıyor bunlara başkan olarak..
Galatasaray yıldızsız yapılanmaz.. yıldızlı yapılanır..
para yokmuş falan beni ilgilendirmez.. ben taraftarım, muhasebeci değilim..
50 bin kişilik stadımız, para basan storelarımız, reklam alacak koskoca bir markamız var.. her şeyi geçtim, ben kombine alıyorum, ürün alıyorum, gerekli gereksiz katkı yapıyorum.. kendi adıma koskoca Galatasaray markasını "yıldızlı" yapılandıramayan adam sittirsin gitsin diyorum..
çözüm alt yapıdadır. getireceksin derwall gibi birini.. üç-dört yıl adama karışmayacaksın. üç-dört yıl eldeki çöpleri temizlerken 3.lüğe oynayacaksın
Semihi belediyeye avrupa liginde oynasin diye gönderelim mi. 1.500 milyon euro masraf gider ne güzel![]()
Burak'a 7 m € verildiği bir yerde Sneijder'e min. 15 m € verileceğini düşünüyorum. Çin ve Arap ülkeleri tarafından tabi. Podolski de 5-10 m € arasına gidebilir.