Yıldızsız Yeniden Yapılanma

Vah sana vah. Yasin neysede Tarik için bunu düşünüyorsun ha. Gerçekten durumun vahim.
Bu sinan denen civciv veya karga herneyse bizi salak saniyor herhalde bu kapasitede bir kisiyi nasil kongreye uye yaparlar, bu durum kongre uyelerinin iq derecesi yerlerde demektir.

Son düzenleme:
Bu sinan denen civciv veya karga herneyse bizi salak saniyor herhalde bu kapasitede bir kisiyi nasil kongreye uye yaparlar, bu durum kongre uyelerinin iq derecesi yerlerde demektir.

Her denilene inanma yav. Zannetmiyorum kongre üyesi olduğunu. Büyük ihtimal kuştur. Vururuz olur biter sen üzülme:D

Fransa Ligine yönelip komple yabancilarla olusan genc bir takim yaratilmali, evet basariya paraya doymus yildiz almak yerine kendimiz cikarmamiz gerekli, cok kosan ve savasan bir takim olduktan sonra Süper ligde üstlere oynarsin ve eger birde bu takimi iyi oynatirsan zaten sampiyonluk adayin bir numarasi olursun. Büyük ihtimal türkiye kupasini alamiyacagimiza göre iki sezon avrupada yokuz bu da demek oluyorki iyi bir takim kurmak icin zamanimiz var yeterki TD secimi dogru olsun transferler dogru olsun ozaman varsin iki sezon sampiyon olmayalim, ondan sonra ligi domine ederiz her hali ile.

yeniden yapilanma demek sneijdernan muslerayi elden cikarmak mi oluyor?, to hell with oyle yeniden yapilanma. 1. yildizsiz takim olmaz, 2. spastik scout ekibimizin bulacagi 7-8 dallamayi kadromuza katarak "yeniden yapilanip" bir come back gerceklestirecegimizi sananlara en fazla guler gecerim, w. sorry.

an itibariynen takimimizin ihtiyaci olan nedir? 2 iyi stoper, 2 iyi merkez orta saha, bruma, telles , ve 2 iyi hucumcudur, belki kulube icin de 3 5 adet yedek + zolid bir td'dir. bunlara bagli selcuk inan, bilal kisa, umud bulud, chedjou, zemih, oztekin, lolcan, sarbi, donk gibi heriflerden kurtulmaktir. fekad en onemlisi de dursun'dan kurtulmaktir. then, sneijder ve muslera'nin buyuklugu de gorucuye cikabilir, biz de futbol cuhelasina laf anlatacaz diye kendimizi catlatmak zorunlulugundan kurtulabiliriz.

thatd be a zolid yeniden yapilanma f'mey.

Son düzenleme:
Daha şu forumda semihi olcanı fln gönderelim diyen görmedim 3-5 kişi dışında. Varsa yoksa wes ched poldi denayer muslera falan. Dursun yakışıyor bunlara başkan olarak..

Kendimizi porto falan sanıyoruzda ondan bu özgüven desem o da değil.Elindekiler tarık olcan hamit sabri gibi vasat oyuncular.Tutturduk bi muslera sneijder podolski madem sattın yerine kimi alıcan ? Alınacak adam var farzet ki getirebilecek yönetim mi varda bol keseden futbolcu yolluyon.

Taraftarın birçoğu hamzanın kafasında hala evlat olsun yeter ki onu bunu gönderelim diyenlerde 3 gün sonra yerlerine gelen oyunculara sövmeye başlar.Sonra tekrar aynı kişiler sneijder muslera ayarında oyuncu istemeye başlar alınmayınca da isyana bağlar.

Bu dursun la olacak is degil.

Once dursun capsizi defolmali, kuyruguna teneke baglanarak yollanmali.

Icinde dursun olan herhangi bir yapiyi reddediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray yıldızsız yapılanmaz.. yıldızlı yapılanır..

para yokmuş falan beni ilgilendirmez.. ben taraftarım, muhasebeci değilim..

50 bin kişilik stadımız, para basan storelarımız, reklam alacak koskoca bir markamız var.. her şeyi geçtim, ben kombine alıyorum, ürün alıyorum, gerekli gereksiz katkı yapıyorum.. kendi adıma koskoca Galatasaray markasını "yıldızlı" yapılandıramayan adam sittirsin gitsin diyorum..

renktaş sana hakveriyorum denizbanktan gs bonus kartım var herşeyi oradan yapıyorum kulüp kazansın diye kulübün şuan ki durumu herkesten iyi bence çok abartıldığını düşünüyorum bunu kasıtlı olarak medya ve bizim salak yönetim yapıyor Gs gayrimenkul açısından M.köy oteli nerden bakarsan bak 80 ila 100 mil$ para kiralasan 5 10 mil $ ayrıytten Gs adası şuan ki cirosu 30 40 mil lira iyi paraya kiralanabilir riva ve florya arasizini herkes fiyatını felan bilir.Bizim yapılanma yapıcaksak eger 5 6 yıl önceki dortmunta bakmamız lazım onlarda bizim gibilerdi nasıl bu duruma geldiler bakmak lazım

yapılanma he?karnımızı doyuracak paramız yok 2 sene daha bu kadroyla devam edicez.

bir kere herşeyden önce marka değeri diye bir şey var ! şöyle düşünün global bir şirket prestiji için dünya kadar parayı reklama ayırıyor şirket için en pahalı yerlerden ofis kiralıyor yani şöyle de diyebilir ben zaten markayım ne gerek var bu kadar para harcamaya ! ama iş öyle değil rekabete ayak uyduramazsan yok olursun ! carole tarzı adamları bulup takıma monte etmek çok önemli buna katılıyorum ve destek veriyorum ancak kaleci stoper ön libero forvet ve takımın beyni olacak adam bunların kariyerli kendini ispatlamış oyuncular olması şart ! taraftar maça giderken heyecanlanmalı ! transfer sezonunda hepimiz hayaller kuruyoruz ezeli rakipler takır takır kaliteli adamları alırken o şampiyon olsun dediğimiz sekiztaş ş.liginden gelen parayla gidip gomezin yanına kaliteli bir forvet daha alıp bir de canavar bir stoper aldığında hepimiz bunalıma girmeyecekmiyiz ! offf yaaa içim daraldı valla koray abinin dediği gibi bu yönetimle bir pok olmaaaazzzzz !!!!

Paramız yok laflarını geçmek gerek sen taraftarı stada getiremezsen,ürün satamazsan,maç kazanıp gelir elde edemezsen tabi paran olmaz.Bunun için yapılanma ve transfer şart.

-Tapatalk-

çözüm alt yapıdadır. getireceksin derwall gibi birini.. üç-dört yıl adama karışmayacaksın. üç-dört yıl eldeki çöpleri temizlerken 3.lüğe oynayacaksın

Vay anasini arkadas bu konuda tarik yasin gibi oyunculardan hala faydalanabilecegimizi dusunup sneijderi gonderelim diyen gordum ben aga hemde yabanci siniri kalkmisken.

çözüm alt yapıdadır. getireceksin derwall gibi birini.. üç-dört yıl adama karışmayacaksın. üç-dört yıl eldeki çöpleri temizlerken 3.lüğe oynayacaksın

İşte orda devrimi yapabilsek tarık gibi olcan gibi çöplere milyonlar saymayız.Bunu yapacak ne yönetimde yürek var ne de sabırlı bir taraftar kitlemiz var.

Tarik guzel bir yemdi ,yaninda ozellikle yasini de yazdim ki (hani rakip kaleye goturuyor filan ayagin belki mi densin diye) , simdi aslinda photoshop ile biraz ugrasip aysal geri gelsin diyenle , gitmeden evvel 4 milyon 750 bin euro bonservis verip 4 sene de sozlesme yaptigi diyenin ayni kisiler oldugunu afise etmek lazim

Sizin teneke baglanip satilsin ,satilamiyorsa atilsin dediginiz tarik ne zaman hangi bedelle transfer edildi ?

dursunun donktan laf sokup , tariktan aysala gonderme yapamamak ne guzel bir aczdir

Burak'a 7 m € verildiği bir yerde Sneijder'e min. 15 m € verileceğini düşünüyorum. Çin ve Arap ülkeleri tarafından tabi. Podolski de 5-10 m € arasına gidebilir.

Kimse Sneijder'e min. 15 falan vermez hatta max. da vermez adamın serbest kalma bedeli 7.5 m €.

Aradaki farkı kendisine verip gelmeye ikna ederler. Niye kulübe versinler...

Devre arası 14 m € teklif edildiğinde reddedenler de aradaki farkı cebinden öder mi? Elbette ödemez, biz de zarar ettiğimizle kalırız.

Geri
Üst Alt