Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.924
- 10.796
- 2.223
Tarik guzel bir yemdi ,yaninda ozellikle yasini de yazdim ki (hani rakip kaleye goturuyor filan ayagin belki mi densin diye) , simdi aslinda photoshop ile biraz ugrasip aysal geri gelsin diyenle , gitmeden evvel 4 milyon 750 bin euro bonservis verip 4 sene de sozlesme yaptigi diyenin ayni kisiler oldugunu afise etmek lazim
Sizin teneke baglanip satilsin ,satilamiyorsa atilsin dediginiz tarik ne zaman hangi bedelle transfer edildi ?
dursunun donktan laf sokup , tariktan aysala gonderme yapamamak ne guzel bir aczdir
Yabanci siniri diye bir sey duydun mu? Once 6 + bilmem ne iken yavas yavas 5+ lara cekilen. Tarik Olcan vs. sacmasapan transferler. Ancak donemin kosullarini ele almadan yargiliyorsun. Zaten 5 tane kaliteli yabanci vardi kadroda, yerli almak zorunda idin. Dikkat ceken tek bek Tarik vardi, forumdaki bu transferi eleştiren tiplerin buyuk cogunlugu gobek atiyordu tarik geldiginde. Yeni GG dendigini hatirliyorum. Ben o transferi o donemde de elestirdim. Ancak Dursun'un yabanci siniri yokken yaptigi sacmaliklarla kiyaslamak insafsizlik olur.