Yıllık 1.5M Euro'dan Belhanda ile 1+1 Yeni Sözleşmeye Ne Dersiniz?

Fenerbahçeli damarınız tuttu yine. Derbide iyi oynadı diye hemen kontrat yenileme!

Köyüne dön taraftarın anasına küfür eden çomar!

images (66).webp

Yabanci sinirina bagli. As oyuncu olmasa daha iyi olur gibi ama pek para da yok bonservise harcayacak. Eger iyi bi oyun kurucu alamiyorsak orta sahaya kendisiyle idare edelim dusuk maas verip ama kendisi de dusuk maasa okey demez, mecburen yollar ayrilacak gibi

1 milyon yeterli...4 senedir aldigi 3.5 a saysin..bonservisine de 8 verilmisti yanilmiyorsam..kalmasa daha iyi olur

Istanbul'a asiksa 500 bin + bonuslarla buyursun kalsin. Zaten 4 senede 15 - 16 milyon euro kazandi.

1m maksimum. O da bonuslarla olmalı. Yeterince para aldı Galatasaray'dan. Yoksa güle güle demeliyiz. 1,5 m araplar ve fener dışında kimse vermez.

1,5 milyon Euro çok para, bunca yıl yattığına sayarak 450bin Euro’ya imza atabilir.

Asgari ücrete kalıyorsa kalsın1 sene daha hala bu adama güvenen varmı

Sevgili arkadaşlar, Belhanda'yı hiç sevmedim sevmem de.

Lakin 1+500 bin euro CL bonusuna opsiyonlu 2 yıl uzatılması düşünülebilir.

Çünkü yerine beleşe adam bulmak zor, beleşe bulsan yüksek maaş gerektirebilir.

Ha 3-5 m euro bonservis 500 bin euro maaşa wonderkid buluyorsan gidebilir tabii.

Gerek yok yenilenmek iyidir. Yerine iyi bir adam bulup teşekkür etmeliyiz.

Satamayacağımıza göre gerek yok

insallah kabul etmez giderde, emre akbabayla uzatip doya doya onu izlersiniz, alternatifimi varda ben bilmiyorum bu adamin, birakin düsmanligida öyle bakin olaya.

fm kafasından çıkın artık yav

Geri
Üst Alt