Yılmaz Vural: "Dün Galatasaray'ın maçında böyle bir gol iptal edildi. Bu VAR niye var kardeşim?"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Eytv9idWEAIfHnK

Yılmaz Vural: "Geçen Galatasaray maçında böyle bir gol iptal edildi. Bu VAR niye var kardeşim? Hakem bana diyor ki, 'Hocam top sizin oyuncuya geldi' diyor. Orta sahada avantaj mı olur. Top bizim oyuncumuza gelmedi, Ghezzal'a geldi. Canımız yandı."

Yılmaz Vural: "Üstüne basa basa söylüyorum, dün Galatasaray maçında benzer şekilde gol iptal edildi. O VAR'daki kardeş, bir sürü vebali boynunda taşıyor. O kadar kanıksadık ki, her hafta bir hoca bunları söylüyor. Yapmayın kardeşim."

Yilmaz Vural Galatasaray'in adini zikrederken bizim Twitter kullanan VICE President piyasada yok

Mikserlik görevini tamamladi bizim yönetim. TJK sampiyon olsun diye hic ses cikarmadilar. Yalandan atilan 1-2 twitle bizi kandiramazlar.

#mesiktasiuzmeyin;
#mesiktasikayirin
sezonu falan olsun ligin adı bari bilelim ona göre boşa kürek çekmeyelim

Bjknin sampiyon olmasini istiyordun ya sende hocam mac oncesi daha ne iste

Mac oncesi yaptigin ayibi boyle mi kapatiyorsun bos herif.

Erzuruma damat olarak gitmis bir birey olarak seni esefle kinamaktayim hocam

Yahu mac öncesi söylemeleriyle art niyetli olmadigini göstermek istedi. Sacmaladi ama bu mactan sonra yaptigi aciklamayla 100 de 100 hakli oldugunu degistirmez.

Ben de mac öncesi yaptigi aciklamanin kötü niyetli oldugunu sanmiyorum, Yilmaz Vural bu iste cok konusunca böyle oluyor.

Dogru mu yaptigi aciklama tabi ki degil. Hele hele bizim mactan önce böyle birsey söylese yer yerinden oynardi ama Besiktas oldugu icin kimsenin umrunda bile degil.

Bence bizim golümüz de iptal edilmemeliydi. doğrusu buydu. Ama bize kural uyduruldu, Bjk'ye gelince unutuldu

daha bizim yönetim bizim takımı savunmuyor, sen galatasaray'ı boşver hocam. kıstas alma bizi, uzay takımı beşiktaş'ı 80 dakika zorladın ya, otur ona şükret.

Canın yanınca ağla, maç öncesi beyan ettiğin şey belli. Bu ülkede her tarafa böyle oynayanlar kazanıyor zaten.
Keşke insanların sabit bir duruşu olsa. Önce Acunlu fb, maç önü Sergenli bjk, maç sonu da Fatih Terimli Galatasaray.

Geri
Üst Alt