Üye Görüşü Yılmaz Vural Takımın Başına Getirilmeli

Yilmaz Vural'i neden istemem biliyormusunuz? Cunku Yilmaz Vural'da Prandelli gibi Albayrak nederse onu yapar.

Bize Mancini gibi bir hoca lazim. Gerektiginde Selcuk filan dinlemeyip yanina alacak, Sabri'yi kadro disi birakacak adam. Mancini kalsaydi bugun Selcuk Inan G.Saray futbolcusu degildi, hoca satilsin raporu vermis. Mancini'nin yanlislari oldu tabi ki, buna bir sey demiyorum ama hoca da israr edilmeliydi.

Hocam bu kadar bol keseden bir yorum olamaz..Yılmaz Vural'ın kariyerine bir bakınız , en başarılı olduğu dönemlerde bile yöneticilerle zıtlaştığı için kulübu bırakmış bir adam.

Yapmayın Allah aşkına. Yılmaz Vural' la iyice çökeriz. Bu sefer formatta kurtarmaz.

GT-I9300 Tapatalk

Zaman kaybı olur. Ha Prandelli' den daha iyi hoca ama köklü bir çözüm asla olamaz.

GT-I9300 Tapatalk

Geçiş döneminde köklü çözüm bulmak imkansız.Kısa vadede çözüme ulaştıracak teknik adam lazım şimdi.O yüzden yabancı teknik adama kesinlikle HAYIR.Birinci tercihim Mustafa Denizli,o olmazsa Yılmaz Vural.

Şu an Türkiyede Yılmaz Vuraldan daha tecrübeli hoca yok zaten artık son şansları bence bütün gücüyle işine asılır.Bu adamdan daha hırslı bi hoca görmedim şimdiye kadar

Ersun yanal, Hikmet karaman, Mustafa denizli filan diyen adamların Yılmaz Hocaya laf atması kadar iğrenç bi şey yok....

786cfc3ac8c53cf776d2f248e84cd1d2.jpg

GT-I9300 Tapatalk

2008'e bakinca öyle görünmüyor veya sonrasinda bize gelince, geçici olmadigini nasil anlayacaz milli takimda ve bizde üst düzey başarılara da bakacak miyiz?

Basari olursa Terim kazandirdi, basarisizlik olursa Terim'e mal edilmesin. Senin bakis açin öyle. Ortada bir basari varsa Terim mucizeler yaratti oluyorsa basarisizlikta ondan sorulmali.

Hocam bu kadar bol keseden bir yorum olamaz..Yılmaz Vural'ın kariyerine bir bakınız , en başarılı olduğu dönemlerde bile yöneticilerle zıtlaştığı için kulübu bırakmış bir adam.

Basarili oldugu bir donem olmadigi icin, yaptigin yorum suya dustu renktas :D

1 ay önceden SUYU ISINMISTI Prandelli'nin. Son 1 ayda galibiyetimiz var mi? Hatirlamiyorum!

Fatih'in ne kadar tirt bir hoca oldugunu anlamadiysan ne diyim. Ünal kadar Fatih'te sorumlu bu durumdan.

Lafı anlamak istediğiniz gibi anlamayın... Fatih Terim hiçbir taktik bilgisi olmadan hırsıyla takımı şampiyon yaptı lafını birtek siz böyle anladınız heralde.

Geri
Üst Alt