Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Cok sukur doyduk 18 saat oruc tutmaktan sonra, allah olmayanlarada versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrardan herkesin Ramazanı mübarek olsun ,
hayırlısıyla bir gün geçti bile ,
kısa günün zamanlarında dahi orucunu tutmayan ben bugün başladım umarım tamamlarım ,
bizlerin afferdesiniz camış gibi yediği bir öğünün miktarıyla birkaç gününü geçirmeyi bırak savaşmış olan , Çanakkaleden Hicaz 'a kadar tüm cephelerdeki kahramanlar dayanmışsa sızlanmamışsa bende Allahın izniyle bırakmamayı istiyorum .
iyi kötü bu gün oruc tuttum, iftari yaptim hayirlisiyla ama öyle bir rahatsizlik oldu ki iftardan sonra tüm yediklerimi kustum.. off
Geçmiş olsun kardeşim. Umarım ciddi bir durum değildir.
Tesekkür ederim abi. Valla ne olduysa iftardan sonra oldu. Bas agrisindan sonra birden oldu. Hayirlisi.
iyi kötü bu gün oruc tuttum, iftari yaptim hayirlisiyla ama öyle bir rahatsizlik oldu ki iftardan sonra tüm yediklerimi kustum.. off
Valla bende iftarı açar açmaz bir ağırlık çöktü üstüme. Uzandım biraz. Anca kendime geldim. Sanki bulutların üstünde gibiydim. Sıcak ve ilk günün etkisidir kanımca.
Aynen bende öyle bir ağırlık çöktü tabi yemeğide abarttım ne kadar az yemeye tembihlesemde başaramadım bugun![]()
Çok ta yemedim aslında. Aslında bir itiraf daha yapacağım. Sofradan kalkar kalkmaz hemen ateşledim bi cigara. Onun da etkisi oldu. :redface:
2. orucumun son bulmasına 9 saat 7 dakika kaldı.
geçmiş olsun murhan, iftar imsak saatleri kaç senin orada?
Avustralya epey rahatmis ya
imsak 5.57
iftar 17.18
en az 7-8 saat yatsan geriye ne kaliyor ki![]()