Yine Gel Ya Şehr-i Ramazan

Kucukken inanmak zorunda gecirdigim yillar oldu ama icimden hep ne sacma ve tutarsiz bisey deyip durdum en sonunda cesaret edip sorgulamaya baslayinca kafamdaki butun soru isaretlerinin dogru oldugnu anladim. Haa bu saatten sonra tanriya bi sekilde inanma ihtimalim vardir ama tekrar islama inanip kurana inanmam imkansiz o gecti bikere yemezler o yuzden vicdanim rahat.

he seninki farkliymis ,okey

benimki inanipta ,inanmayan gibi ,iki yuzlude olur resmen oyle yasamak , buda inanan icin ,inanmamkla ayni

bu vicdani yuk tavan yapti iki gundur

he seninki farkliymis ,okey

benimki inanipta ,inanmayan gibi ,iki yuzlude olur resmen oyle yasamak , buda inanan icin ,inanmamkla ayni

bu vicdani yuk tavan yapti iki gundur

Bence vicdanini inanmakmi inanmamakmi arasinda secim yaptir inaniyosan ve vicdanin buna yatkinsa inandigin seyin yolundan git nasil huzur buluyosan oyle yasa kardesim.

Seferi denilen sey bizim tffnin sahaya yansimadi seyi gibi bisey olsa gerek element uydurmayin kuranda apacik yaziyo gunes dogarken niyetlenir batarken acilir brehh imansizlar hicmi okumadiniz tovbeler eyleesin:D

Hay verdiğin örneğe emi güldürdün gece gece :D belli mesafenin üstü yolculuklarda tutulmaz millet yollarda perişan mı olsun bunlar hakikatlerdir biz uydurmuyoruz

Hay verdiğin örneğe emi güldürdün gece gece :D belli mesafenin üstü yolculuklarda tutulmaz millet yollarda perişan mı olsun bunlar hakikatlerdir biz uydurmuyoruz

milletin yollarda perisan olmasi dusunuluyoda ac susuz kalip olunmasi dusunulmuyomu:D ben anlamam o 6 ay tutulacak:D

@Okan Bal @İsmail Adıyaman @Berke Deniz @Muhammed Fatih @Mert Coşkun İsbir @Gökhan Kral @Serdar Tuncal @Baris Kösem @Fatih Hacı @hakan akın @yasin şimşek @Mete Alparslan

Arkadaslar mübarek Ramazan Ayi icerisindeyiz. Lütfen dini muhabbetlerinizi bu konu üzerinden yapin.

Not: Seviyeli bir üslup önemli. Birbirimizi kirmadan muhabbet edelim lütfen.

Ne dini muhabbeti yahu? Yapanlari baska yere gitmeleri konusunda uyariyordum transfer nobetinde.

@Okan Bal @İsmail Adıyaman @Berke Deniz @Muhammed Fatih @Mert Coşkun İsbir @Gökhan Kral @Serdar Tuncal @Baris Kösem @Fatih Hacı @hakan akın @yasin şimşek @Mete Alparslan

Arkadaslar mübarek Ramazan Ayi icerisindeyiz. Lütfen dini muhabbetlerinizi bu konu üzerinden yapin.

Not: Seviyeli bir üslup önemli. Birbirimizi kirmadan muhabbet edelim lütfen.

Renktas Benim Nihat Hatipoglu ile Tartismam yoktu ki millet Transfer Nobetine yorum yapmis uyardim burasi nihat hatipoglu sayfasi degil diye ne diye etiketledin anlamadim simdi :D

7e6yme7a.jpg

Geri
Üst Alt