Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Soru açık.Böyle birşey herkesin başına gelmiştir.Geldiğinde ne yaptınız dökülün bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
miktarına bağlı azsa teslim ederim çoksa alır harcarım:sad:
2 kere basima geldi. biri sahipsizdi, attim cebe ufak paraydi 5 tl mi ne anneme getirdim, o da su almisti zor durumdaydik
bi keresindede, bizim merzifonda fransiz, hollandali, almanci gurbetciler cok olur. hele yazin her 10 arabadan 8i gurbetci arabasi
carsida dikiliyodum, onumden adam gecti, yere kagidini dusurdu bi iki saniye duraksadim yaklastim ve 50 euro. elime aldim bi paraya bi adama baktim. adam yolun karsisina gecmisti. hemen kosaraktan yakaladim adama paraniz dustu efendim dedim. tabi 18 yasinda falanim o zaman kibardim. simdi degilim ama :B
adam yuzume bi 6-7 saniye bakti kekeleyerek tesekkur etti agzi acik kalmisti herifinsahipsizse at cebe, sahibini gorduysen ver politikasini uygularim
hayir kurumuyla falan ilgim yok bu konuda
bi keresindede, bizim merzifonda fransiz, hollandali, almanci gurbetciler cok olur. hele yazin her 10 arabadan 8i gurbetci arabasi
Soru açık.Böyle birşey herkesin başına gelmiştir.Geldiğinde ne yaptınız dökülün bakalım
Miktar fazla ve sahibi piyasada yoksa direk at cebe. Ancak ufak miktarlar olursa yürür giderim.