Bizden Alba'yı almışlardı kadrolarınıda büyük ölçüde koruyorlardır.
Unutmuşum Alba'yı . Bak hatırlayınca yine üzüldüm
Tek sıkıntıları SF bölgesindeydi zaten , şimdi Los Galacticos oldular ama Dinamo Kursk ve Fenerbahçe de iyi takım kurdular . Fenerbahçe bu sene F8'i İstanbul'a getirmek istiyor eğer F8'e kalırsa . Ben bu seneden hiç ümitli değilim . Tamam küçülme olur da bu kadar olmaz . Şu ana kadar açıklanan 2 transferimiz var . Bahar ve Nuria Martinez . Nuri Martinez oldukça sıradan bir oyuncu . Bir kaç maçını canlı izledim genelde SG oynuyor bazen SF bazen de PG olabiliyor ama oldukça vasat .
Yabancılardan Sancho Şubat ayında gelecek . Yani Türkiye'de normal sezon neredeyse sona erecek . Euroleague sona erecek de öyle gelecek . Umarım o zamana kadar Sancho'nun yerine fazladan bir oyuncu alırız da Sanco'nun olduğu pozisyonda sıkıntı çekmeyiz .
Işıl Alben konusuna gelirsek ; Işıl Alben çok sevdiğim bir oyuncu . Ve bana göre Avrupa'nın en iyi 3 PG'sinden bir tanesi . Son zamanlarda çok ciddi sıkıntılar yaşadı . Çapraz bağları koptu . Çok fazla dinlenmedi ama oynadı . Belki daha kötü yaptı sakatlığını ama basketboldan kopamadı . Oldukça hırslı bir oyuncuydu . Yazık oldu hem kendisine hem de bize . Tamam yönetimin suçu var yok değil ancak burada Işıl'ın daha büyük suçu olduğunu düşünüyorum . Normal sezonda başka bir takıma imzalamak kadar saçma bir davranış yok bu konuda . Tamam belki görüşürsün , sene sonu bakarız falan dersin ama hemen "şak" diye imzalamak bilmiyorum nasıl bir dava orası da ayrı bir konu .
Seneye yerli oyuncularımızın bir kısmı olmayacak (Esra-Şebnem-Nevriye-Işıl) . Öncelikle yerli almamız gerekiyor . Tuğba diyeceğim onu fener kaptı . Simay Karaman vardı Orduspor'da çok iyi maçlar çıkarmıştı . Milli Takıma da çağrılmıştı ama İstanbul Üni almış heralde onu da . Açıkcası ben seneye çok büyük başarılar beklemiyorum hatta başarı da beklemiyorum . 3 kupa aldığın bir sezonda , iyi oyuncuların varken ve iyi bir hocaya sahipken küçülmeye gitmek de ne kadar doğru bilmiyorum .
Başka küçülecek branş bulamadık heralde gidip 2013/2014 sezonunun en başarılı takımını küçültüyoruz .
Galatasaray'da gayriresmi bir atasözü vardır . "Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz" diye . Aynen öyle de gerçekten .