Yolun Açık Olsun Kaptan

kadin basketbolun sabrisi

Yolu açık olsun. Elbet bir gün yeniden parçalı formayı giyecek. Efsane bir sezon geçirdi, yakıştı. Kötü ayrılmasını istemezdim.

Sene ortasında sözleşme imzalamayıp 3 kupa gelince tutuşan vasıfsız Galatasaray yöneticileri bu saatten sonra zaten takımda tutmayı başaramazdı. Bu şube hep kötü yönetildi hala da kötü yönetiliyor.

Işıl Alben, Dinamo Kursk'un; S. Augustus, Epiphanny Prince (RUS), Nneka Ogwumike ve Jelena Milovanovic'tan sonraki 5. yabancısı oldu.

Oha be Kursk'un kadroya bak . Seneye şampiyonluğun en büyük adayların bir tanesi bence .

Işıl Alben, Dinamo Kursk'un; S. Augustus, Epiphanny Prince (RUS), Nneka Ogwumike ve Jelena Milovanovic'tan sonraki 5. yabancısı oldu.

Oha be Kursk'un kadroya bak . Seneye şampiyonluğun en büyük adayların bir tanesi bence .

EL'i Eka kazanır bu sezon. Final Four yapabilsek yeter :)

10 tane iyi yerli bile yokken takımın kaptanını kaybettik. FB bu sene rahat şampiyon olur.

Bizden Alba'yı almışlardı kadrolarınıda büyük ölçüde koruyorlardır.

Unutmuşum Alba'yı . Bak hatırlayınca yine üzüldüm :(

Tek sıkıntıları SF bölgesindeydi zaten , şimdi Los Galacticos oldular ama Dinamo Kursk ve Fenerbahçe de iyi takım kurdular . Fenerbahçe bu sene F8'i İstanbul'a getirmek istiyor eğer F8'e kalırsa . Ben bu seneden hiç ümitli değilim . Tamam küçülme olur da bu kadar olmaz . Şu ana kadar açıklanan 2 transferimiz var . Bahar ve Nuria Martinez . Nuri Martinez oldukça sıradan bir oyuncu . Bir kaç maçını canlı izledim genelde SG oynuyor bazen SF bazen de PG olabiliyor ama oldukça vasat .

Yabancılardan Sancho Şubat ayında gelecek . Yani Türkiye'de normal sezon neredeyse sona erecek . Euroleague sona erecek de öyle gelecek . Umarım o zamana kadar Sancho'nun yerine fazladan bir oyuncu alırız da Sanco'nun olduğu pozisyonda sıkıntı çekmeyiz .

Işıl Alben konusuna gelirsek ; Işıl Alben çok sevdiğim bir oyuncu . Ve bana göre Avrupa'nın en iyi 3 PG'sinden bir tanesi . Son zamanlarda çok ciddi sıkıntılar yaşadı . Çapraz bağları koptu . Çok fazla dinlenmedi ama oynadı . Belki daha kötü yaptı sakatlığını ama basketboldan kopamadı . Oldukça hırslı bir oyuncuydu . Yazık oldu hem kendisine hem de bize . Tamam yönetimin suçu var yok değil ancak burada Işıl'ın daha büyük suçu olduğunu düşünüyorum . Normal sezonda başka bir takıma imzalamak kadar saçma bir davranış yok bu konuda . Tamam belki görüşürsün , sene sonu bakarız falan dersin ama hemen "şak" diye imzalamak bilmiyorum nasıl bir dava orası da ayrı bir konu .

Seneye yerli oyuncularımızın bir kısmı olmayacak (Esra-Şebnem-Nevriye-Işıl) . Öncelikle yerli almamız gerekiyor . Tuğba diyeceğim onu fener kaptı . Simay Karaman vardı Orduspor'da çok iyi maçlar çıkarmıştı . Milli Takıma da çağrılmıştı ama İstanbul Üni almış heralde onu da . Açıkcası ben seneye çok büyük başarılar beklemiyorum hatta başarı da beklemiyorum . 3 kupa aldığın bir sezonda , iyi oyuncuların varken ve iyi bir hocaya sahipken küçülmeye gitmek de ne kadar doğru bilmiyorum .

Başka küçülecek branş bulamadık heralde gidip 2013/2014 sezonunun en başarılı takımını küçültüyoruz .

Galatasaray'da gayriresmi bir atasözü vardır . "Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz" diye . Aynen öyle de gerçekten .

ünal baskan zaten silah zoruyla buna rusyadaki takimla sözlesme imzalattirdi

devam eden bir sezonda güya cok sevdigi gsyi düsünmek yerine baska takimlarla görüsmüs bi de takim kaptani olacak

Burdakinden çokmu fazla alacak acaba eğer öyleyse onun adına sevinmemiz lazım sonuçta futbolcular gibi milyon eurolar kazanmıyolar :) Futbolcular 500 bin euro için fedakarlık yapabilir ama bayan basketbolcular 100 bin euro yu bırakacak durumda değildir heralde aldıkları paraları bilmiyorum

Benim anlamadığım lig devam ederken Işıl nasıl olurda bir ön sözleşme imzalar neden böyle bir şey yapar.

İyisiyle kötüsüyle bayan basketbol takımının simgesiydi yolu açık olsun.

böylelerine kaptan dıyorlar bıde .D

ünal baskan zaten silah zoruyla buna rusyadaki takimla sözlesme imzalattirdi

devam eden bir sezonda güya cok sevdigi gsyi düsünmek yerine baska takimlarla görüsmüs bi de takim kaptani olacak

defolsun gitsin mümkünse bidaha gelmesin

Geri
Üst Alt