Yönetim Mali ve İdari Yönden İbra Edildi

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
B_ea1919205c5b785887eabfb55f56c3ff.jpg

Kulübümüzün Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı yapılıyor.

Detaylar GSC Portal'da...

ünal başkan kalsın yönetim değişsin hele şükrü ergün bülent tulun danışman ama fiyasko özkan olcay bunlar bir işe yaramıyor sedat doğan anca konuşuyor daha ismini bilmediklerimde vardır o derece

yönetimde basın toplantısı düzenlerken ruhunu teslim edecek adamlar var kesinlikle aysal seçime gidip mayısta yönetimi değiştirip güçlendirmeli albayrak dürüst gibi adamlarla

Sportaküs ‏@overdoseSPOR 30 dk.

Galatasaray'ın toplam borcu 1.1 milyar TL .. 31 Aralık 2013 itibariyle borç alacak farkı 555 milyon TL olarak açıklandı..

Sportaküs ‏@overdoseSPOR 2 sa.

Ünal Aysal: Bu borçları biz yapmadık borçları biz teslim aldık...

Ünal Aysal: "Gelirlerimiz arttığı gibi giderlerimiz de arttı. Ama bazı arkadaşlarımızın battık bittik gibi açıklamalarına katılmıyorum"

Ünal Aysal: "Kulübe bir çivi çakmadım deniliyor. Ben buraya marangoz olarak değil, itfaiyeci olarak geldim diye biliyorum"

Amrabat: Barcelona veya Real'den teklif gelmezse Galatasaray'a dönmek istiyorum.

Al Bi Snickers Amrabat:D:D

Ne oldu simdi secim varmi yoktu ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne seçiminden bahsediyorsunuz siz yahu?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Seçim şart işe yaramayan çok adam var yönetimde.

Seçim olursa zaten Aysal dönemi sona erecek demektir. Başkan tekrar aday olup yönetim falan yenilemeyle uğraşmaz bundan sonra. Alın çok biliyorsanız siz yapın der ve gider.

Seçim olursa zaten Aysal dönemi sona erecek demektir. Başkan tekrar aday olup yönetim falan yenilemeyle uğraşmaz bundan sonra. Alın çok biliyorsanız siz yapın der ve gider.

muhalif grup çıkmayacak deniyor çoğu yerde.Şu an ki beceriksiz yönetimden kurtulmanın başka yolu yok gibi.Ali Dürüst falan tekrar dahil olur yeni yönetime.

muhalif grup çıkmayacak deniyor çoğu yerde.Şu an ki beceriksiz yönetimden kurtulmanın başka yolu yok gibi.Ali Dürüst falan tekrar dahil olur yeni yönetime.

İşte sorunlar sadece Ali Dürüst veya geçen yönetimde ki 2-3 yöneticinin geri gelmesiyle düzelecekse o zaman eyvallah. Ama kendi açıklamasında diyordu, eğer seçim kararı alırsam aday olmam diye. Yani ben zannetmiyorum, bir daha uğraşacağını. Büyük ihtimal yeni bir aday çıkarırlar, artık o toplar yeni yönetimi.

Baştan sona neler yaptıklarını dinledin mi?

Çoğu Ünal Aysal sayesinde olmuştur.Ünal Aysal gitsin demiyorum.Aksine kalabildiği kadar kalsın.Maalesef sadece ekonomik olarak bakılmıyor ülkemizde.

Ali Dürüst gibi insanlar lazım.Boş boş her yere konuşan şimdiki basın sorumlusu yöneticimiz gibiler değil.

Ne habire secim secim secim diyorsunuz? Oyuncak sanki..

Geri
Üst Alt