GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

Denizli gelmez, gelmeyecekte. Kendisi istemiyor ve Melo ilede vukuatı var ayrıca. Gelmesinde zaten. Gözümüzü açtık Denizli, kapatacağız hâlâ Denizli.

GT-I9300 Tapatalk

Hikmet Karaman, M.Denizli ve Tugay Kerimoğlu'nun aday oldugu bir ortamda rahat uyumak ??

Hoca kovmak ile bitmiyor bu isler. Gelecek Hoca seni basarıya tasıyabilecek biri olmalı, bunların hicbiri bizi basarıya tasıyamaz.

Birde bizim tek sorunumuzun hoca olmadıgını artık görmek gerekiyor. Bu takım bizi daha kac sene daha cekecek ?? 2011-2012'de suyunu sıktık ve 2.5 senedir posası elimizde. Şampiyon oldugumuz 2012-2013'te buna dahil, o sezonda top falan oynamadık ki, bugünlerin gelecegi o günden belliydi.

Takım artık Bağırıyor.......Hemen her mevkiye, REVİZYON-REVİZYON-REVİZYON !!!

Belanın büyüğü bu t.direktörcük adalet dağıtmazsan herkesi küstürürsün.

Yılmaz Vural veya Abdullah Avcı'dan başka yerli gelmesin

hele Tugay filan asla gelmesin

yılmaz ı dinledim gecen,dehsete düstüm dinlerken

burak türk futbolunun en iyi golcüsü,bunlar bizim cocuklar

yekta avrupada oynar,benim eski topcumdu diyor

o gelirse bunları kazanmak icin ugrasır daha bok olur hersey

ayrıca sorun sadece pdeli degil

burak selcuk hamit gibi 3 milyon alıp 5 kurusluk top oynamayan heriflerde derhal kovulmalı

Ne gerek var canım Prandelli'nin kovulmasına.Adam gelişiyoruz diyordu son derece haklı.Dortmund maçında 4 Trabzon maçında 3 Anderlecht maçında 2 gol yiyerek yenildik.Böyle değerli bi teknik direktör gönderilir mi hiç.Koskoca Galatasaray kulübüne yakıştıramam Prandelli gibi mükemmel bi teknik direktörün kovulmasını.

Tugay daha 2 gun once verdigi aciklamayla konusmya acik oldugunu belirtmisti. Neden olmasin.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerine getirebileceğimiz hoca bile yok.

-Tapatalk-

Aslında biri vardı ;(

52d6e055fe78b7bd55000041

Apo bütün gece uyumayıp ağlarken sen nasıl rahat uyuyabiliyorsun ??

Anamizin liginde bu sartlarda yabanci hoca ise yaramaz. Bizim oyunculara nasil oynayacagini mac icinde anlatacak hoca lazim.

resmi bilgi gelmeden inanmam mümkün degil..
adaylar arasinda tek denizli bu sezonu kurtara bilir bence.

Once bi defolsun, soyle 2-3 gece kafamiz rahatlasin geceleri, sonra guzel kafayla burada yeni hoca kim olsun konusuruz..

Hikmet Karaman, M.Denizli ve Tugay Kerimoğlu'nun aday oldugu bir ortamda rahat uyumak ??

Hoca kovmak ile bitmiyor bu isler. Gelecek Hoca seni basarıya tasıyabilecek biri olmalı, bunların hicbiri bizi basarıya tasıyamaz.

Birde bizim tek sorunumuzun hoca olmadıgını artık görmek gerekiyor. Bu takım bizi daha kac sene daha cekecek ?? 2011-2012'de suyunu sıktık ve 2.5 senedir posası elimizde. Şampiyon oldugumuz 2012-2013'te buna dahil, o sezonda top falan oynamadık ki, bugünlerin gelecegi o günden belliydi.

Takım artık Bağırıyor.......Hemen her mevkiye, REVİZYON-REVİZYON-REVİZYON !!!

Revizyon şimdi yapılmaz, şimdi bize kısa vadeli bi çözüm lazım, bence sene sonuna kadar gelmeli kim gelecekse, diyeceksin ki eğer başarılı olursan devam ederiz, revizyonu yeni yönetime bırakmak lazım..

Geri
Üst Alt