GSCimbom
Yönetim, Sneijder'e 750.000 € Ceza Verdi İddiası!
Uğur İz

Yönetim, Sneijder'e 750.000 € Ceza Verdi İddiası! Sayfa 2

Uğur İz ·

Cevap
107
Okunma
5,3K
Sayfa
2/6
Sneijder gidince süper oynarız artık ya da yerine daha iyisini alırız. Şunun izahı yok ya tek mantıklı izahı ulan truva olsa o bile bu kadar büyük oynamaya gözü yemez.

O pis ağzını 750 bin gsli pisuvar olarak kullansın emi dursun? Melo'nun ardından Sneijder'de operasyonlarla tasfiye ediliyor. Sıra Muslera'da. Galatasaray'ın ruhunu yok edip sıradan anadolu takımına dönüştürme projesi hızla ilerliyor.

Sarı karta ceza mı verilir ya ? Belki kontraya çıkan adamı engelledi ve olası gol yememizin önüne geçti ? Belki rakibi sindirmek için kart gördü ?

Tatil için bilerek alınan kartlara ceza verilsin okey, onun dışındakiler gereksiz ve saçmalık olur.

Eğer kartlara falan ceza verilecekse bunu sezon başı ilan edersin ve şartları söylersin, gereksiz sarı kart atıyorum 30 bin euro, gereksiz kırmızı 50 bin vs.. ve bunu tüm oyunculara uygularsın tarafsız adil bir şekilde.

Eğer bu haber doğruysa bunun tek açıklaması sneijder'in gitmesi için baskı yapıldığıdır. Çünkü kendisi gitmek istemezse ve gönderilirse biliyorlar ki taraftar ayaklanacak. O yüzden bu pis oyunlar oynanıyor. Bir diğer ihtimalde Sabri Hamit evlatlarına imza parası garanti ücret vs. yetişmedi para yok Sneijder'den çıkarılıyor. Şimdi diyelim ki bu cezayı verdin, adam da gitmedi. Sen bu adamdan ne bekliyorsun sezon içinde? Bu kadar haksızlığa uğrayan futbolcu ne yapar?

Ulan Allahın cezaları böyle şeylerle uğraşacağınıza neden sezon içinde oyunculara kötü performanslarından dolayı ceza vermediniz veya neden böyle berbat bir sezonda hiç bir oyuncu kadro dışı bırakılmadı? Bir de oyunculara tıkır tıkır prim ödediniz bu sezona rağmen.

Eskiden zırt pırt kadro dışı bırakmalar olurdu artık o da yok.

Selçuk da Yasin de Sneijder kadar kart görmüş şimdi bunlar da mı ceza yiyecek? Neden hep Sneijder ile ilgili haberler yapılır? Aynı kart sayısına ulaşan Selçuk içim niye haber yapılmaz ? Bunları algılayamayan taraftarlar var hâlâ ne yazık ki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt